ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ

Υλικά για 6 μερίδες:

  • 1 συσκευασία Σπαγγέτι Νο6 Όλικής Άλεσης MISKO
  • 700 γρ. κολοκύθα
  • 200 γρ. κατίκι
  • 3 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 30 γρ. καρύδια
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • λίγο σχοινόπρασο ψιλοκκομένο
  • αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε την κολοκύθα σε κομμάτια, τυλίγουμε σε αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.
  • Σε αντικολλητικό κατσαρολάκι σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο με το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και προσθέτουμε το μέλι και το φασκόμηλο και αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά.
  • Αφαιρούμε το φασκόμηλο, προσθέτουμε τη σάρκα της κολοκύθας, το κατίκι και χτυπάμε με ραβδομπλέντερ χειρός.
  • Βράζουμε τα Σπαγγέτι Νο6 Όλικής Άλεσης MISKO σε αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα.
  • Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με σχοινόπρασο και καρύδια.
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (1/6 συνταγής):

Ενέργεια: 449 kcal
Υδατάνθρακες: 63,2 γρ.
Πρωτεΐνη: 17,7 γρ.
Λιπαρά: 12,9 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 3,8 γρ.
Φυτικές Ίνες: 4,3 γρ.

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο

Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.

Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.