ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ

Υλικά:

  • 1 μεγάλη κολοκύθα 3-5 κιλά
  • 400 γρ. Protein Spaghetti
  • 150 γρ. τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
  • 1 κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
  • 1/2 κ.γ. αποξηραμένο σκόρδο
  • 1/2 κ.γ. αποξηραμένο κρεμμύδι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ανοίγουμε την κολοκύθα σχηματίζοντας ένα καπάκι όπως στο βίντεο. Αφαιρούμε σπόρια και ίνες.
  • Ρίχνουμε στο εσωτερικό της κολοκύθας ελαιόλαδο, αλάτι, θυμάρι, σκόρδο και κρεμμύδι.
    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 50 λεπτά.
  • Ρίχνουμε στο εσωτερικό της κολοκύθας το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε με τη σάρκα της.
  • Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τα Misko Protein Spaghetti και μαγειρεύουμε με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Ρίχνουμε τα Misko Protein Spaghetti στο εσωτερικό της κολοκύθας και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε λίγο λάδι, φρέσκο τριμμένο πιπέρι καιιι απολαμβάνουμε.
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (1/4 συνταγής):


  • Ενέργεια: 471 kcal
  • Υδατάνθρακες: 63.9 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 27.1 γρ.
  • Λιπαρά: 10.8 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 4.6 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 5.1 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά για 4 μερίδες: 400 γρ. MISKO Protein Πέννυ Ριγκάτε

Υλικά: Για τη ζύμη: 320 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 210 ml

Υλικά: 340 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 150 γρ. γιαούρτι 2% 100