Υλικά:
- 1 μεγάλη κολοκύθα 3-5 κιλά
- 400 γρ. Protein Spaghetti
- 150 γρ. τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
- 1 κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
- 1/2 κ.γ. αποξηραμένο σκόρδο
- 1/2 κ.γ. αποξηραμένο κρεμμύδι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανοίγουμε την κολοκύθα σχηματίζοντας ένα καπάκι όπως στο βίντεο. Αφαιρούμε σπόρια και ίνες.
- Ρίχνουμε στο εσωτερικό της κολοκύθας ελαιόλαδο, αλάτι, θυμάρι, σκόρδο και κρεμμύδι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 50 λεπτά. - Ρίχνουμε στο εσωτερικό της κολοκύθας το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε με τη σάρκα της.
- Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τα Misko Protein Spaghetti και μαγειρεύουμε με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Ρίχνουμε τα Misko Protein Spaghetti στο εσωτερικό της κολοκύθας και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε λίγο λάδι, φρέσκο τριμμένο πιπέρι καιιι απολαμβάνουμε.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (1/4 συνταγής):
- Ενέργεια: 471 kcal
- Υδατάνθρακες: 63.9 γρ.
- Πρωτεΐνη: 27.1 γρ.
- Λιπαρά: 10.8 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 4.6 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 5.1 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά για 4 μερίδες: 400 γρ. MISKO Protein Πέννυ Ριγκάτε
Υλικά: 340 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 150 γρ. γιαούρτι 2% 100