ΒΡΩΜΗ ΜΕ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

Υλικά για 1 μερίδα: 

  • ½ κούπα νιφάδες βρώμης
  • ¾ κούπας νερό ή ημίπαχο γάλα
  • 4 δαμάσκηνα
  • 1 κ.σ. μέλι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το νερό και ρίχνουμε τη βρωμη.
  • Αφήνουμε για 1-2 λεπτά ή μέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό.
  • Αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη.
  • Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε τα δαμάσκηνα με το μέλι και τα αφήνουμε για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά να καραμελώσουν.
  • Σε μπολ βάζουμε τη βρώμη και γαρνίρουμε με τα καραμελωμένα δαμάσκηνα προσθέτοντας έξτρα μέλι αν θέλουμε 

Για περισσότερες ιδέες για πρωινά ή σνακ με βρώμη, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Aνά μερίδα: 

  • Ενέργεια: 273 kcal
  • Υδατάνθρακες: 71 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 9.5 γρ.
  • Λιπαρά: 3.9 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 0.6 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 10.1 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Πεντανόστιμη, πανεύκολη και πάνω από όλα σπιτική! Υλικά: 170 γρ. νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη 80 γρ. φουντούκια 30 γρ. σκόνη

Η καλύτερη λύση για cake mix σε βάζο, έτσι ώστε στο πι και φι να έχετε έτοιμο ατομικό κέικ! Για

Μοναδικά ανάποδα πιτάκια με μήλο και αχλάδι που αξίζει να δοκιμάσετε! Υλικά : 3 βιολογικά μήλα Nature’s Promise 3 βιολογικά

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.