Αν κι εσείς θέλετε να δοκιμάσετε ceviche, αλλά διστάζετε να φάτε ωμές γαρίδες ή πιστεύετε ότι είναι πολύ δύσκολο να το φτιάξετε, σας έχω την καλύτερη λύση!!Σούπερ συνταγή για ceviche γαριδας!
Υλικά:
- 1 συσκευασία (500 γρ.) βρασμένες γαρίδες Vannamei 7 Θάλασσες
- 1/2 ώριμο αβοκάντο
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 αγγουράκι ψιλοκομμένο
- χυμό και ξύσμα από 1 λάιμ
- ξύσμα από 1 λεμόνι
- 1 χούφτα κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- 1/2 κόκκινη chilli πιπεριά κομμένη σε λεπτά φετάκια
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι & πιπέρι