Αν κι εσείς θέλετε να δοκιμάσετε ceviche, αλλά διστάζετε να φάτε ωμές γαρίδες ή πιστεύετε ότι είναι πολύ δύσκολο να το φτιάξετε, σας έχω την καλύτερη λύση!!Σούπερ συνταγή για ceviche γαριδας!
Υλικά:
- 1 συσκευασία (500 γρ.) βρασμένες γαρίδες Vannamei 7 Θάλασσες
- 1/2 ώριμο αβοκάντο
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 αγγουράκι ψιλοκομμένο
- χυμό και ξύσμα από 1 λάιμ
- ξύσμα από 1 λεμόνι
- 1 χούφτα κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- 1/2 κόκκινη chilli πιπεριά κομμένη σε λεπτά φετάκια
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τις γαρίδες. Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο να μαριναριστούν οι γαρίδες και να αναμειχθούν οι γεύσεις.
- Χωρίζουμε το μείγμα σε δυο ποτηράκια, γαρνίρουμε με φέτες λάιμ, ολόκληρες γαρίδες και σερβίρουμε με chips καλαμποκιού.
Για περισσότερες συνταγές με γαρίδες, πατήστε εδώ.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (1/2 συνταγής)
Ενέργεια: 347 kcal
Υδατάνθρακες: 15,4 γρ.
Πρωτεΐνη: 28,9 γρ.
Λιπαρά: 20,3 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 3,6 γρ.
Φυτικές Ίνες: 3,6 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 συσκευασία κοκκινόψαρο 2 πατάτες καθαρισμένες και χοντροκομμένες 1
Υλικά: 4 μεγάλες τορτίγιες ολικής άλεσης 2 κούπες φρέσκο σπανάκι