CEVICHE ΓΑΡΙΔΑΣ

Αν κι εσείς θέλετε να δοκιμάσετε ceviche, αλλά διστάζετε να φάτε ωμές γαρίδες ή πιστεύετε ότι είναι πολύ δύσκολο να το φτιάξετε, σας έχω την καλύτερη λύση!!Σούπερ συνταγή για ceviche γαριδας!

Υλικά:

  • 1 συσκευασία (500 γρ.) βρασμένες γαρίδες Vannamei 7 Θάλασσες
  • 1/2 ώριμο αβοκάντο
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 αγγουράκι ψιλοκομμένο
  • χυμό και ξύσμα από 1 λάιμ
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1 χούφτα κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • 1/2 κόκκινη chilli πιπεριά κομμένη σε λεπτά φετάκια
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Εκτέλεση:

  • Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τις γαρίδες. Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο να μαριναριστούν οι γαρίδες και να αναμειχθούν οι γεύσεις.
  • Χωρίζουμε το μείγμα σε δυο ποτηράκια, γαρνίρουμε με φέτες λάιμ, ολόκληρες γαρίδες και σερβίρουμε με chips καλαμποκιού.

Για περισσότερες συνταγές με γαρίδες, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (1/2 συνταγής)

Ενέργεια: 347 kcal

Υδατάνθρακες: 15,4 γρ.

Πρωτεΐνη: 28,9 γρ.

Λιπαρά: 20,3 γρ.

Κορεσμένα Λιπαρά: 3,6 γρ.

Φυτικές Ίνες: 3,6 γρ.

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο

Η καλύτερη λύση για cake mix σε βάζο, έτσι ώστε στο πι και φι να έχετε έτοιμο ατομικό κέικ! Για

Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.