ΓΚΡΑΝΟΛΑ ΧΑΡΟΥΠΙΟΥ

Υλικά:

  • 90 γρ. βρώμη
  • 30 γρ. φουντούκια
  • 30 γρ. καρύδια
  • 40 γρ. τρίμμα καρύδας
  • 30 γρ. χαρουπάλευρο
  • 30 γρ. λάδι καρύδας
  • 60 γρ. μέλι
  • 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
  • αλάτι
  • 50 γρ. σταγόνες μαύρης σοκολάτας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη βρώμη, την καρύδα, το χαρουπάλευρο, τους ξηρούς καρπούς θρυμματισμένους και ανακατεύουμε.
  • Προσθέτουμε το μέλι, το λάδι καρύδας, τη βανίλια, αλάτι και ανακατεύουμε.
  • Ρίχνουμε το μείγμα σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, απλώνουμε και πιέζουμε καλά με τα χέρια μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 25 λεπτά.
  • Αφαιρούμε από το φούρνο, προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και επαναφέρουμε σε σβηστό φούρνο για 5 λεπτά.
  • Μόλις κρυώσει τελείως σπάμε σε κομμάτια και αποθηκεύουμε σε γυάλινο βάζο.
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (40 γρ.):

166 θερμίδες
25,4 γρ. υδατανθράκων
4,8 γρ. πρωτεΐνης
7,4 γρ. λιπαρών
3,3 γρ. κορεσμένων λιπαρών
3,8 γρ. φυτικών ινών

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά: 5 φέτες ψωμί 5 αυγά 300 ml Alpro φυτικό

Υλικά: 3 Wasa Original 70 ml γάλα χαμηλών λιπαρών ή

Υλικά: 1 μήλο καθαρισμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. βούτυρο χαμηλών