ΓΚΡΑΝΟΛΑ ΧΑΡΟΥΠΙΟΥ

Υλικά:

  • 90 γρ. βρώμη
  • 30 γρ. φουντούκια
  • 30 γρ. καρύδια
  • 40 γρ. τρίμμα καρύδας
  • 30 γρ. χαρουπάλευρο
  • 30 γρ. λάδι καρύδας
  • 60 γρ. μέλι
  • 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
  • αλάτι
  • 50 γρ. σταγόνες μαύρης σοκολάτας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη βρώμη, την καρύδα, το χαρουπάλευρο, τους ξηρούς καρπούς θρυμματισμένους και ανακατεύουμε.
  • Προσθέτουμε το μέλι, το λάδι καρύδας, τη βανίλια, αλάτι και ανακατεύουμε.
  • Ρίχνουμε το μείγμα σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, απλώνουμε και πιέζουμε καλά με τα χέρια μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 25 λεπτά.
  • Αφαιρούμε από το φούρνο, προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και επαναφέρουμε σε σβηστό φούρνο για 5 λεπτά.
  • Μόλις κρυώσει τελείως σπάμε σε κομμάτια και αποθηκεύουμε σε γυάλινο βάζο.
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (40 γρ.):

166 θερμίδες
25,4 γρ. υδατανθράκων
4,8 γρ. πρωτεΐνης
7,4 γρ. λιπαρών
3,3 γρ. κορεσμένων λιπαρών
3,8 γρ. φυτικών ινών

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Πεντανόστιμη, πανεύκολη και πάνω από όλα σπιτική! Υλικά: 170 γρ. νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη 80 γρ. φουντούκια 30 γρ. σκόνη

Η καλύτερη λύση για cake mix σε βάζο, έτσι ώστε στο πι και φι να έχετε έτοιμο ατομικό κέικ! Για

Μοναδικά ανάποδα πιτάκια με μήλο και αχλάδι που αξίζει να δοκιμάσετε! Υλικά : 3 βιολογικά μήλα Nature’s Promise 3 βιολογικά

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.