Υλικά:
- 90 γρ. βρώμη
- 30 γρ. φουντούκια
- 30 γρ. καρύδια
- 40 γρ. τρίμμα καρύδας
- 30 γρ. χαρουπάλευρο
- 30 γρ. λάδι καρύδας
- 60 γρ. μέλι
- 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
- αλάτι
- 50 γρ. σταγόνες μαύρης σοκολάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη βρώμη, την καρύδα, το χαρουπάλευρο, τους ξηρούς καρπούς θρυμματισμένους και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε το μέλι, το λάδι καρύδας, τη βανίλια, αλάτι και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε το μείγμα σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, απλώνουμε και πιέζουμε καλά με τα χέρια μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 25 λεπτά.
- Αφαιρούμε από το φούρνο, προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και επαναφέρουμε σε σβηστό φούρνο για 5 λεπτά.
- Μόλις κρυώσει τελείως σπάμε σε κομμάτια και αποθηκεύουμε σε γυάλινο βάζο.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (40 γρ.):
166 θερμίδες
25,4 γρ. υδατανθράκων
4,8 γρ. πρωτεΐνης
7,4 γρ. λιπαρών
3,3 γρ. κορεσμένων λιπαρών
3,8 γρ. φυτικών ινών
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 μήλο καθαρισμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. βούτυρο χαμηλών