GLUTEN FREE FRENCH TOAST PAPADOPOULOU

Υλικά για 8 french toasts:
  • 8 φέτες ψωμί χωρίς γλουτένη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
  • 2 αυγά
  • 80 ml γάλα χαμηλών λιπαρών
  • 1/2 κ.γ. κανέλα
  • λίγο αλάτι
  • μέλι, μπανάνα & μούρα για γαρνίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα, την κανέλα, το αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
  • Βυθίζουμε για 1 λεπτό την κάθε φέτα ψωμί στο μπολ με το μείγμα αυγού έτσι ώστε να απορροφήσει καλά τα υγρά (προσέχουμε να μην αφήσουμε περισσότερη ώρα για να μη μουλιάσει το ψωμί).
  • Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
  • Γαρνίρουμε με μέλι, μπανάνα, μούρα και έξτρα κανέλα.
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά toast:
  • 88 θερμίδες
  • 13 γρ. υδατανθράκων
  • 2.9 γρ. πρωτεΐνης
  • 0,9 λιπαρών
  • 0,9 γρ. φυτικών ινών
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά για 30 ψωμάκια: 500 γρ. φαρίνα ολικής άλεσης 75 ml ελαιόλαδο 150 ml χλιαρό νερό 150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι

Υλικά για 2 μερίδες: 2 αυγά 200 γρ. Cottage Cheese

Υλικά: 120 γρ. ΒΙΟ Κρέμα Δημητριακών με γάλα & μπισκότο 100 γρ. αλεύρι βρώμης (βρώμη αλεσμένη σε πολυκοπτικό) 1 αυγό

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.