GLUTEN FREE GRANOLA

Πεντανόστιμη, πανεύκολη και πάνω από όλα σπιτική!

Υλικά:

  • 170 γρ. νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη
  • 80 γρ. φουντούκια
  • 30 γρ. σκόνη άγλυκου κακάο
  • 60 γρ. λάδι καρύδας
  • 90 γρ. μέλι
  • 40 γρ. σταγόνες μαύρης σοκολάτας
  • 12 μπισκότα Παπαδοπούλου Χωρίς Γλουτένη με κακάο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη βρώμη, τα φουντούκια θρυμματισμένα, το κακάο και ανακατεύουμε.
  • Προσθέτουμε το μέλι, το λάδι καρύδας και ανακατεύουμε.
  • Ρίχνουμε το μείγμα σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, απλώνουμε και πιέζουμε καλά με τα χέρια μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 25 λεπτά.
  • Αφαιρούμε από το φούρνο, προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και τα gluten free μπισκότα και ανακατεύουμε.
  • Μόλις κρυώσει τελείως σπάμε σε κομμάτια και αποθηκεύουμε σε γυάλινο βάζο.

Για περισσότερες συνταγές για γκρανόλα, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 Ανά μερίδα 40γρ.:

  • 166 θερμίδες
  • 25,4 γρ. υδατανθράκων
  • 4,8 γρ. πρωτεΐνης
  • 7,4 γρ. λιπαρών
  • 3,3 γρ. κορεσμένων λιπαρών
  • 3,8 γρ. φυτικών ινών
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Η καλύτερη λύση για cake mix σε βάζο, έτσι ώστε στο πι και φι να έχετε έτοιμο ατομικό κέικ! Για

Μοναδικά ανάποδα πιτάκια με μήλο και αχλάδι που αξίζει να δοκιμάσετε! Υλικά : 3 βιολογικά μήλα Nature’s Promise 3 βιολογικά

Οι κρέπες είναι αγαπημένο πρωινό μικρών και μεγάλων και αν θέλετε να τις φτιάξετε πανεύκολα με μόνο 2 plant based

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.