Μερίδες Συνταγής: 4
Υλικά
Για το κάρυ με κολοκύθα και ρεβύθια
- 450 γρ. καθαρισμένη κολοκύθα τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια (περίπου 2-3 εκατοστά)
- 30 γρ. ginger φρέσκο καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά λεπτά φετάκια
- 2 μικρά ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 μικρή πιπεριά τσίλι ή λίγη σκόνη τσίλι
- 1 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο
- 1 κ.σ. λάδι καρύδας
- ½ κ.γ. σιναπόσπορο
- 1 κ.γ. σκόνη κάρυ
- ½ κ.γ. κουρκουμά
- 200 γρ. ντοματίνια
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- 400 γρ. γάλα καρύδας light
- 400 γρ. ρεβύθια βρασμένα
- αλάτι και πιπέρι
Για 6 ψωμάκια νάαν
- 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
- 4 γρ. ξερή μαγιά
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- 15 γρ. βούτυρο
- 2 κ.σ. παπαρουνόσπορο
- 125 ml νερό
- αλάτι