ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

Υλικά :

  • 300 γρ. αποξηραμένα σύκα χοντροκομμένα
  • 100 γρ. αποξηραμένους χουρμάδες ψιλοκομμένους
  • 100 γρ. αποξηραμένα βερίκοκα ψιλοκομμένα
  • 70 γρ. ψίχα από φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο
  • 1/2 κ.γ. κανέλα
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 κ.σ. σκόνη άγλυκου κακάο σε 60 ml βραστό νερό (πάστα κακάο) & έξτρα κακάο για γαρνίρισμα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μπλέντερ χτυπάμε τα αποξηραμένα σύκα, την κανέλα, τη βανίλια και την πάστα κακάο μέχρι να πάρουμε ένα κολλώδες μείγμα.
  • Αδειάζουμε το μείγμα σύκου σε μπολ, ρίχνουμε το φιστίκι, τους χουρμάδες, τα βερίκοκα και ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια μας.
  • Χωρίζουμε σε 2 μέρη, πλάθουμε 2 κορμούς, τυλίγουμε σφιχτά σε αντικολλητικό χαρτί, αφήνουμε για μία ώρα στο ψυγείο, αφαιρούμε και πασπαλίζουμε προαιρετικά με σκόνη άγλυκου κακάο.

Για περισσότερες συνταγές για κορμό, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα 30γρ.:

  • 94 θερμίδες
  • 17.1 γρ. υδατανθράκων
  • 2.9 γρ. πρωτεΐνης
  • 1.9 γρ. λιπαρών
  • 0.6 γρ. κορεσμένων λιπαρών
  • 3 γρ. φυτικών ινών
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Πεντανόστιμη, πανεύκολη και πάνω από όλα σπιτική! Υλικά: 170 γρ. νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη 80 γρ. φουντούκια 30 γρ. σκόνη

Η καλύτερη λύση για cake mix σε βάζο, έτσι ώστε στο πι και φι να έχετε έτοιμο ατομικό κέικ! Για

Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.