Υλικά :
- 300 γρ. αποξηραμένα σύκα χοντροκομμένα
- 100 γρ. αποξηραμένους χουρμάδες ψιλοκομμένους
- 100 γρ. αποξηραμένα βερίκοκα ψιλοκομμένα
- 70 γρ. ψίχα από φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο
- 1/2 κ.γ. κανέλα
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 κ.σ. σκόνη άγλυκου κακάο σε 60 ml βραστό νερό (πάστα κακάο) & έξτρα κακάο για γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μπλέντερ χτυπάμε τα αποξηραμένα σύκα, την κανέλα, τη βανίλια και την πάστα κακάο μέχρι να πάρουμε ένα κολλώδες μείγμα.
- Αδειάζουμε το μείγμα σύκου σε μπολ, ρίχνουμε το φιστίκι, τους χουρμάδες, τα βερίκοκα και ανακατεύουμε πολύ καλά με τα χέρια μας.
- Χωρίζουμε σε 2 μέρη, πλάθουμε 2 κορμούς, τυλίγουμε σφιχτά σε αντικολλητικό χαρτί, αφήνουμε για μία ώρα στο ψυγείο, αφαιρούμε και πασπαλίζουμε προαιρετικά με σκόνη άγλυκου κακάο.
Για περισσότερες συνταγές για κορμό, πατήστε εδώ.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα 30γρ.:
- 94 θερμίδες
- 17.1 γρ. υδατανθράκων
- 2.9 γρ. πρωτεΐνης
- 1.9 γρ. λιπαρών
- 0.6 γρ. κορεσμένων λιπαρών
- 3 γρ. φυτικών ινών
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 μήλο καθαρισμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. βούτυρο χαμηλών