Yλικά για 4 μερίδες:
- 600 γρ. φιλέτο κοτόπουλου χωρίς πέτσα
- 1 κούπα ρύζι μπασμάτι
- 1 κ.σ. Γκαράμ Μασάλα
- 2 κούπες ζωμό λαχανικών
- 1 κ.σ ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. μέλι
- 1 κ.σ. σουσάμι
- φρέσκο κόλιανδρο
- αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλου σε λεπτές λωρίδες και ρίχνουμε το Γκαράμ Μασάλα και αλάτι.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι ή wok ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει προσθέτουμε το κοτόπουλο και σοτάρουμε για 7-8 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί και να πάρει ωραίο χρώμα. Προσθέτουμε το μέλι και το σουσάμι, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Σε ένα κατσαρολάκι φέρνουμε σε βρασμό το ζωμό, ρίχνουμε το ρύζι, σκεπάζουμε και αφήνουμε για 15 περίπου λέπτά ή μέχρι να απορροφήσει όλο το ζωμό.
- Σερβίρουμε και προαιρετικά γαρνίρουμε με φρέσκο κόλιανδρο.
Για περισσότερες συνταγές με κοτόπουλο, πατήστε εδώ.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (1/4 συνταγής):
- Ενέργεια: 445 kcal
- Υδατάνθρακες: 39,6 γρ.
- Πρωτεΐνη: 41,8 γρ.
- Λιπαρά: 11,7 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 3,1 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 2 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά για 4 μερίδες: 400 γρ. MISKO Protein Πέννυ Ριγκάτε
Υλικά: 1 μεγάλη κολοκύθα 3-5 κιλά 400 γρ. Protein Spaghetti