ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΚΑΡΑΜ ΜΑΣΑΛΑ

Yλικά για 4 μερίδες:

  • 600 γρ. φιλέτο κοτόπουλου χωρίς πέτσα
  • 1 κούπα ρύζι μπασμάτι
  • 1 κ.σ. Γκαράμ Μασάλα
  • 2 κούπες ζωμό λαχανικών
  • 1 κ.σ ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1 κ.σ. σουσάμι
  • φρέσκο κόλιανδρο
  • αλάτι

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλου σε λεπτές λωρίδες και ρίχνουμε το Γκαράμ Μασάλα και αλάτι.
  • Σε αντικολλητικό τηγάνι ή wok ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει προσθέτουμε το κοτόπουλο και σοτάρουμε για 7-8 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί και να πάρει ωραίο χρώμα. Προσθέτουμε το μέλι και το σουσάμι, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
  • Σε ένα κατσαρολάκι φέρνουμε σε βρασμό το ζωμό, ρίχνουμε το ρύζι, σκεπάζουμε και αφήνουμε για 15 περίπου λέπτά ή μέχρι να απορροφήσει όλο το ζωμό.
  • Σερβίρουμε και προαιρετικά γαρνίρουμε με φρέσκο κόλιανδρο.

Για περισσότερες συνταγές με κοτόπουλο, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (1/4 συνταγής):

  • Ενέργεια: 445 kcal
  • Υδατάνθρακες: 39,6 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 41,8 γρ.
  • Λιπαρά: 11,7 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 3,1 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 2 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο

Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.

Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.