Yλικά για 2 μερίδες:
- 400 γρ. φιλέτο κοτόπουλου χωρίς πέτσα
- 2 μικρές πράσινες πιπεριές jalapenos κομμένες σε ροδέλες
- 2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
- 1 κ.σ. κρέμα γάλακτος light
- 40 γρ. τυρί κρέμα light
- ½ κ.γ. σκόνη αποξηραμένου ginger
- ½ κ.γ. σκόνη αποξηραμένου σκόρδου
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τεμαχίστε τα φιλέτο κοτόπουλου σε κομμάτια των 2 εκ.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι και σε υψηλή φωτιά ρίχνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου με το ginger και το σκόρδο και ψήνουμε για 2-3 λεπτά, προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας, τις μισές πιπεριές jalapenos και αφήνουμε για άλλα 4-5 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα και να ψηθεί το κοτόπουλο.
- Σβήνουμε το μάτι και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το τυρί κρέμα.
- Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Συνοδεύουμε προαιρετικά με ρύζι και γαρνίρουμε με την υπόλοιπη πιπεριά.
Για περισσότερες συνταγές με κοτόπουλο, πατήστε εδώ.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (½ συνταγής):
- Ενέργεια: 292 kcal
- Υδατάνθρακες: 5.9 γρ.
- Πρωτεΐνη: 41.2 γρ.
- Λιπαρά: 12.1 γρ.
- Κορεσμένα λιπαρά: 6.5 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 1.8 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά για 4 μερίδες: 400 γρ. MISKO Protein Πέννυ Ριγκάτε
Υλικά: 1 μεγάλη κολοκύθα 3-5 κιλά 400 γρ. Protein Spaghetti