Υλικά (για 4 μερίδες):
- 250 γρ. noodles ρυζιού
- 60 ml σάλτσα σόγιας
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένες σε ροδέλες
- 1 πορτοκαλί πιπεριά κομμένες σε ροδέλες
- ½ κεφάλι μπρόκολο σε φουντάκια
- 1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- 30 γρ. κάσιους
- 4 κ.σ. μαύρο ή λευκό σουσάμι
- ½ κ.γ. σκόνη σκόρδου
- ½ κ.γ. σκόνη τζίντζερ
- ½ κ.γ. κουρκουμά
- 1 κ.σ. σησαμέλαιο
- φρέσκο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε wok ή σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τις πιπεριές, το μπρόκολο και το κρεμμύδι με το σησαμέλαιο και μόλις γυαλίσουν προσθέτουμε τον κουρκουμά, το σκόρδο, το τζίντζερ λίγη σάλτσα σόγιας και τα ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά.
- Σε μεγάλο μπολ με βραστό νερό ρίχνουμε τα noodles για 5 λεπτά (ή όσα λεπτά αναφέρει η συσκευασία), τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στο αντικολλητικό με τα λαχανικά, προσθέτοντας και τα κάσιους.
- Σε πολύ χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε προσθέτοντας τη σόγια και γαρνίρουμε με σουσάμι.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Aνά μερίδα (1/4 συνταγής):
- Ενέργεια: 267 kcal
- Υδατάνθρακες: 42 γρ.
- Πρωτεΐνη: 11,3 γρ.
- Λιπαρά: 7 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 2 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 4,5 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 συσκευασία κοκκινόψαρο 2 πατάτες καθαρισμένες και χοντροκομμένες 1
Υλικά: 400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 2 αυγά μισή ψιλοκομμένη