NOODLES ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Υλικά (για 4 μερίδες):

  • 250 γρ. noodles ρυζιού
  • 60 ml σάλτσα σόγιας
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένες σε ροδέλες
  • 1 πορτοκαλί πιπεριά κομμένες σε ροδέλες
  • ½ κεφάλι μπρόκολο σε φουντάκια
  • 1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
  • 30 γρ. κάσιους
  • 4 κ.σ. μαύρο ή λευκό σουσάμι
  • ½ κ.γ. σκόνη σκόρδου
  • ½ κ.γ. σκόνη τζίντζερ
  • ½ κ.γ. κουρκουμά
  • 1 κ.σ. σησαμέλαιο
  • φρέσκο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε wok ή σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τις πιπεριές, το μπρόκολο και το κρεμμύδι με το σησαμέλαιο και μόλις γυαλίσουν προσθέτουμε τον κουρκουμά, το σκόρδο, το τζίντζερ λίγη σάλτσα σόγιας και τα ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά.
  • Σε μεγάλο μπολ με βραστό νερό ρίχνουμε τα noodles για 5 λεπτά (ή όσα λεπτά αναφέρει η συσκευασία), τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στο αντικολλητικό με τα λαχανικά, προσθέτοντας και τα κάσιους.
  • Σε πολύ χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε προσθέτοντας τη σόγια και γαρνίρουμε με σουσάμι.
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Aνά μερίδα (1/4 συνταγής):

  • Ενέργεια: 267 kcal
  • Υδατάνθρακες: 42 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 11,3 γρ.
  • Λιπαρά: 7 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 2 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 4,5 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο

Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.

Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.