Yλικά για 4 μερίδες:
- 200 γρ. πικάντικο ή γλυκό τραχανά ζυμωτό
- 1 λίτρο νερό
- 20 ντοματίνια
- 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 250 γρ. ψιλοκομμένα ντοματάκια
- 1 κ.γ. πάπρικα
- 1 κ.σ. καπνιστή πάπρικα
- 1/4 κ.γ. σκόνη τσίλι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι & πιπέρι
Yλικά για 4 μερίδες:
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Ανά μερίδα:
Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο
Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.
Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2