SHAKSHUKA ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΕΝΙΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ

Υλικά για 2 μερίδες ‍ :

  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες
  • 1 χρωματιστή πιπεριά σε στικς
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 4 αυγά
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 500 γρ. τριμμένη ντομάτα
  • 200 γρ. συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
  • 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα, 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα, 1/2 κ.γ. κύμινο
  • 10 ντοματίνια κομμένα στα 3
  • 1 κ.γ. μέλι
  • Αλάτι & πιπέρι
  • Φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό για γαρνίρισμα

& ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΚΡΙΘΑΡΕΝΙΟ ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το σκόρδο για 7-8 λεπτά προσθέτοντας την γλυκιά και καπνιστή πάπρικα, το κύμινο, τα ντοματίνια, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
  • Ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα, το συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας, το μέλι και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά.
  • Σπάμε από πάνω τα αυγά, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε και αφήνουμε για 6 λεπτά.
  • Γαρνίρουμε με φρέσκο κομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε με ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΚΡΙΘΑΡΕΝΙΟ ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (1/2 συντάγης):

301 θερμίδες
40,5γρ. υδατανθράκων
16,3 γρ. πρωτεΐνης
10,7 γρ. λιπαρών
3 γρ. κορεσμένων λιπαρών
3,7 γρ. φυτικών ινών

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά: 400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 2 αυγά μισή ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά 2-3 ντοματίνια σε φετάκια 40 γρ. τυρί χαμηλών

Υλικά: 3 τορτίγιες 3 αυγά 200 γρ. Cottage Cheese 2 μανιτάρια σε φέτες μισή κόκκινη πιπεριά σε φέτες 60 γρ.

Υλικά για 3 burger tacos: 3 τορτίγιες 400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά αλάτι & πιπέρι Για τη σάλτσα: 80 γρ.

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.