ΣΚΟΡΔΟΨΩΜΑ ΣΤΙΚΣ

Τα πιο τέλεια sticks σκορδοψωμου φτιάχνονται με Πολύσπορο Ψωμί Παπαδοπούλου Χωρίς Γλουτένη!

Υλικά:

  • 4 φέτες Πολύσπορο Ψωμί Παπαδοπούλου Χωρίς Γλουτένη
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
  • 20 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 20 γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών
  • 1 χούφτα μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε σε στικς τις φέτες πολύσπορου ψωμιού. Σε μπολάκι αναμειγνύουμε το λάδι με το σκόρδο, το μαϊντανό, την παρμεζάνα και αλάτι.
  • Βάζουμε τα sticks ψωμιού σε ταψάκι, τα αλείφουμε με το μείγμα σκόρδου, πασπαλίζουμε με το τυρί lightκαι ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά
  • Απολαμβάνουμε σαν σνακ, προσθέτουμε στις σαλάτες ή συνοδεύουμε τα κυρίως γεύματα και τις σούπες μας με αυτά.
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διατροφικές Πληροφορίες ανά μερίδα (40 γρ.):

  • Ενέργεια: 172 kcal
  • Υδατάνθρακες: 25 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 4.1 γρ.
  • Λιπαρά: 7.5 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 3.1 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 1.5 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά για 30 ψωμάκια: 500 γρ. φαρίνα ολικής άλεσης 75 ml ελαιόλαδο 150 ml χλιαρό νερό 150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι

Υλικά για 2 μερίδες: 2 αυγά 200 γρ. Cottage Cheese

Υλικά: 120 γρ. ΒΙΟ Κρέμα Δημητριακών με γάλα & μπισκότο 100 γρ. αλεύρι βρώμης (βρώμη αλεσμένη σε πολυκοπτικό) 1 αυγό

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.