Υλικά (για 4 μερίδες):
- 1 πεπόνι
- 4 κ.σ. μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε ένα πεπόνι, το κόβουμε σε μικρά κομματάκια και το βάζουμε για αρκετές ώρες στην κατάψυξη.
- Σε μπλέντερ χτυπάμε το παγωμένο πεπόνι και προσθέτπυμε το μέλι.
- Συνεχίζουμε το χτύπημα για λίγο ακόμη.
- Ρίχουμε το μείγμα σε παγωτομηχανή (γίνεται και χωρίς χρήση μηχανής βάζοντας απευθείας στην κατάψυξη). και το αφήνουμε για περίπου 45 λεπτά ή μέχρι να πάρει τη χαρακτηριστική κρεμώδη υφή παγωτού.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα δοχείο παγωτού και το αφήνουμε για αρκετές ώρες στην καταψυξη.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Aνά μερίδα :
- Ενέργεια: 80 kcal
- Υδατάνθρακες: 18 γρ.
- Πρωτεΐνη: 1 γρ.
- Λιπαρά: 0.7 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 0 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 2 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 μήλο καθαρισμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. βούτυρο χαμηλών