ΣΟΡΜΠΕ ΠΕΠΟΝΙ

Υλικά για 6 μερίδες:

  • Μισό πεπόνι κομμένο και ξεφλουδισμένο
  • 6 χουρμάδες ψιλοκομμένους
  • 50 γρ. μέλι
  • 5-6 καρύδια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε μισό πεπόνι σε μικρά κομματάκια και τα βάζουμε στην κατάψυξη μέσα σε σακουλάκι τροφίμων για τουλάχιστον 4-5 ώρες.
  • Αφαιρούμε το παγωμένο πεπόνι από την κατάψυξη και το χτυπάμε με ραβδομίξερ χειρός.
  • Προσθέτουμε τους χουρμάδες ψιλοκομμένους, το μέλι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
  • Καταναλώνουμε αμέσως αν επιθυμούμε (softserve) ή αδειάζουμε το μίγμα σε δοχείο για παγωτό και ξαναβάζουμε στην κατάψυξη.
  • Σερβίρουμε μια μπάλα σορμπέ και γαρνίρουμε με τριμμένα καρύδια.

Για περισσότερες συνταγές για σορμπέ, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Aνά μερίδα (1/6 συνταγής):

  • Ενέργεια: 121 kcal
  • Υδατάνθρακες: 24.4 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 2.4 γρ.
  • Λιπαρά: 2.1 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 2.5 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά: 120 γρ. ΒΙΟ Κρέμα Δημητριακών με γάλα & μπισκότο 100 γρ. αλεύρι βρώμης (βρώμη αλεσμένη σε πολυκοπτικό) 1 αυγό

Υλικά: 120 γρ. πάστα χουρμά και έξτρα 50 ml από το νερό που τους μουλιάσαμε (για να φτιάξουμε την πάστα

Υλικά: 120 γρ. αλεύρι ολικής 120 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. Μύλοι Αγίου Γεωργίου 40 γρ. ηλιέλαιο 1 κ.σ. baking powder 120

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.