ΤΑΡΤΑΡ ΤΟΝΟΥ

Όλοι χρησιμοποιούμε τον τόνο στη διατροφή μας, προκειμένου να πάρουμε υψηλή ποσότητα πρωτεΐνης και λίγες θερμίδες. Σήμερα έχουμε μια συνταγή για ταρταρ τονου, που πάει αυτό το τόσο πολυχρησιμοποιημένο υλικό σε άλλο επίπεδο!

Υλικά για 2 μερίδες:

  • 1 συσκευασία τόνου σε νερό Geisha 112 γρ
  • 1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι
  • 1 χούφτα ψιλοκομμένο κόλιανδρο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 10 ψιλοκομμένα ντοματίνια
  • χυμό από μισό λάιμ
  • ξύσμα από 1 λάιμ
  • αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
  • Χωρίζουμε το μείγμα σε δύο μέρη, τοποθετούμε δύο μικρά τσέρκια σε 2 πιατάκια και γεμίζουμε με το μείγμα του τόνου.
  • Πιέζουμε καλά από πάνω με ένα κουτάλι για να πάρει ωραίο σχήμα.
  • Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο να ανακατευτούν οι γεύσεις.
  • Ξεφορμάρουμε και απολαμβάνουμε.

Για περισσότερες συνταγές και ιδέες για ταρτάρ, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα:

Ενέργεια: 199 kcal

Υδατάνθρακες: 14.2 γρ.

Πρωτεΐνη: 15 γρ.

Λιπαρά: 8.7 γρ.

Κορεσμένα Λιπαρά: 2.3 γρ.

Φυτικές Ίνες: 4.2 γρ.

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο

Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.

Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.