ΤΑΡΤΑΡ ΤΟΝΟΥ

Όλοι χρησιμοποιούμε τον τόνο στη διατροφή μας, προκειμένου να πάρουμε υψηλή ποσότητα πρωτεΐνης και λίγες θερμίδες. Σήμερα έχουμε μια συνταγή για ταρταρ τονου, που πάει αυτό το τόσο πολυχρησιμοποιημένο υλικό σε άλλο επίπεδο!

Υλικά για 2 μερίδες:

  • 1 συσκευασία τόνου σε νερό Geisha 112 γρ
  • 1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι
  • 1 χούφτα ψιλοκομμένο κόλιανδρο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 10 ψιλοκομμένα ντοματίνια
  • χυμό από μισό λάιμ
  • ξύσμα από 1 λάιμ
  • αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
  • Χωρίζουμε το μείγμα σε δύο μέρη, τοποθετούμε δύο μικρά τσέρκια σε 2 πιατάκια και γεμίζουμε με το μείγμα του τόνου.
  • Πιέζουμε καλά από πάνω με ένα κουτάλι για να πάρει ωραίο σχήμα.
  • Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο να ανακατευτούν οι γεύσεις.
  • Ξεφορμάρουμε και απολαμβάνουμε.

Για περισσότερες συνταγές και ιδέες για ταρτάρ, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα:

Ενέργεια: 199 kcal

Υδατάνθρακες: 14.2 γρ.

Πρωτεΐνη: 15 γρ.

Λιπαρά: 8.7 γρ.

Κορεσμένα Λιπαρά: 2.3 γρ.

Φυτικές Ίνες: 4.2 γρ.

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά για 4 μερίδες: 400 γρ. MISKO Protein Πέννυ Ριγκάτε

Υλικά: Για τη ζύμη: 320 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 210 ml

Υλικά: 1 μεγάλη κολοκύθα 3-5 κιλά 400 γρ. Protein Spaghetti