Εμείς σας δείχνουμε πώς να φτιάξετε ένα τέλειο vegan club sandwich , ιδανικό για το Σ/Κ και όχι μόνο!!
Υλικά:
Για το club:
- 4 φέτες ψωμί τοστ
- 2 κ.σ. Mayo Vegan Sauce Condito The Green Line με λιαστή ντομάτα και βασιλικό
- 4 κ.σ. Vegan χτυπητή Condito The Green Line
- 2 μανιτάρια πορτομπέλο
- 1 μικρό αβοκάντο
- 1 μεγάλη ντομάτα
- λίγα φύλλα μαρουλιού iceberg
Για τα sweet potato wedges:
- 1 γλυκοπατάτα κομμένη σε wedges
- Πάπρικα, αλάτι, θυμάρι, αποξηραμένο σκόρδο και λίγο ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τα πορτομπέλο σε φέτες και τα ψήνουμε σε σχαροτήγανο ή σε αντικολλητικό τηγάνι για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη.
- Κόβουμε τη ντομάτα και το αβοκάντο σε φέτες.
- Σε τοστιέρα ή φρυγανιέρα ψήνουμε το ψωμί του τοστ. Αλείφουμε τις φέτες με Vegan χτυπητή της Condito The Green Line, προσθέτουμε 1-2 φύλλα μαρουλιού πάνω από τις 2 φέτες ψωμιού και συνεχίζουμε με μανιτάρια, αβοκάντο, ντομάτα.
- Αλείφουμε τις άλλες 2 φέτες ψωμιού με τη Mayo Vegan Sauce με λιαστή ντομάτα και βασιλικό της Condito The Green Line, σκεπάζουμε τις άλλες δύο φέτες ψωμιού και κόβουμε σε τριγωνικά κομμάτια.
- Πλένουμε καλά τις γλυκοπατάτες, κόβουμε σε wedges (τρίγωνα κομμάτια) και ανακατεύουμε καλά με τα μπαχαρικά και το ελαιόλαδο. Βάζουμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε για 20-25 λεπτά στους 220 βαθμούς.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (1/2 συνταγής):
Ενέργεια: 465 kcal
Υδατάνθρακες: 57 γρ.
Πρωτεΐνη: 14.1 γρ.
Λιπαρά: 22 γρ.
Κορεσμένα Λιπαρά: 8.1 γρ.
Φυτικές Ίνες: 4.9 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 συσκευασία κοκκινόψαρο 2 πατάτες καθαρισμένες και χοντροκομμένες 1
Υλικά: 400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 2 αυγά μισή ψιλοκομμένη