VEGAN FLATBREADS

Φίλες μου, φίλοι μου, σας έχω την ιδανική συνταγή για το πιο εύκολο, γρήγορο, νόστιμο και light συνοδευτικό για κάθε σας πιάτο! Αγαπημένα FLATBREADSSSSS…  Εμπιστευθείτε με και θα δείτε ότι είναι από τα πιο νόστιμα και μάλιστα vegan  flatbreads που έχετε δοκιμάσει.

Υλικά για 4 flatbreads:

  • 140 γρ. φαρίνα
  • 150 γρ. γιαούρτι αμυγδάλου ή καρύδας
    αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Αναμειγνύουμε τη φαρίνα με το γιαούρτι και πλάθουμε μέχρι να πάρουμε μια εύπλαστη ζύμη.
  • Χωρίζουμε σε 4 μπαλάκια και ανοίγουμε με τα χέρια μας σε μακρόστενα ψωμάκια.
  • Σε wok ή αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε για 5 λεπτά από τη μία πλευρά και 3-4 από την άλλη το κάθε flatbread

Για περισσότερες συνταγές για flatbreads, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ανά flatbread:

Ενέργεια: 175 kcal
Υδατάνθρακες: 32 γρ.
Πρωτεΐνη: 4.9 γρ.
Λιπαρά: 3.5 γρ.
Κορεσμένα λιπαρά: 1.4 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1.6 γρ.

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Πεντανόστιμη, πανεύκολη και πάνω από όλα σπιτική! Υλικά: 170 γρ. νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη 80 γρ. φουντούκια 30 γρ. σκόνη

Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο

Η καλύτερη λύση για cake mix σε βάζο, έτσι ώστε στο πι και φι να έχετε έτοιμο ατομικό κέικ! Για

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.