VEGAN PANCAKES ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Υλικά για 10 pancakes:

  • 110 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
  • 180 ml φυτικό γάλα
  • 20 γρ. (ή 3 κ.σ.) σκόνη άγλυκου κακάο
  • 2 κ.σ. σιρόπι αγαύης (ή μέλι)
  • 2 κ.σ. λάδι καρύδας (ή άλλο φυτικό λάδι)
  • 1 κ.σ. baking powder (gf)
  • σιρόπι αγαύης & φράουλες για γαρνίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το κακάο και το baking powder και κοσκινίζουμε.
  • Ενσωματώνουμε στο μείγμα των στερεών, το σιρόπι αγαύης, το γάλα και το λάδι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  • Σε αντικολλητικό τηγάνι με τη βοήθεια ενός scoop παγωτού ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα μία μία και ψήνουμε και από τις δύο πλευρές για λίγα λεπτά σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα.
  • Προαιρετικά γαρνίρουμε με σιρόπι αγαύης & φράουλες.

Για περισσότερες συνταγές για pancakes, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά pancake:

  • Ενέργεια: 87 kcal
  • Υδατάνθρακες: 12 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 2,2 γρ.
  • Λιπαρά: 3,7 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 2,7 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 1,6 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Πεντανόστιμη, πανεύκολη και πάνω από όλα σπιτική! Υλικά: 170 γρ. νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη 80 γρ. φουντούκια 30 γρ. σκόνη

Η καλύτερη λύση για cake mix σε βάζο, έτσι ώστε στο πι και φι να έχετε έτοιμο ατομικό κέικ! Για

Μοναδικά ανάποδα πιτάκια με μήλο και αχλάδι που αξίζει να δοκιμάσετε! Υλικά : 3 βιολογικά μήλα Nature’s Promise 3 βιολογικά

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.