ΒΕΛΟΥΤΕ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ

Μερίδες Συνταγής: 4

Υλικά:
2½ κούπες γίγαντες βρασμένοι και σουρωμένοι
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
4 κούπες ζωμό λαχανικών
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κ.γ. σκόνη κάρυ
2 κ.γ. κουρκουμά
6 κλωναράκια φρέσκο δενδρολίβανο
αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο, τον κουρκουμά, 4 κλωναράκια δενδρολίβανο, το κάρυ και μόλις γυαλίσει προσθέτουμε τους γίγαντες.
  • Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά, προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών, πιπέρι, λίγο αλάτι και χαμηλώνουμε τη φωτιά αφήνοντας για 35 λεπτά να σιγοβράσουν για να αναμειχθούν οι γεύσεις.
  • Αφαιρούμε τα κλωναράκια δενδρολίβανου και με ραβδομίξερ χειρός πολτοποιούμε το μείγμα μέχρι να πάρουμε σούπα με βελουτέ σύσταση.
  • Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο έξτρα ζωμό. Γαρνίρουμε με έξτρα δενδρολίβανο και φρέσκο τριμμένο πιπέρι.
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (1/4 συνταγής):

  • Ενέργεια: 230 kcal
  • Υδατάνθρακες: 31.3 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 15.2 γρ.
  • Λιπαρά: 4.4 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 1.3 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 4.1 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο

Η καλύτερη λύση για cake mix σε βάζο, έτσι ώστε στο πι και φι να έχετε έτοιμο ατομικό κέικ! Για

Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.