Yλικά για 2 μερίδες:
- 2 μεγάλα αυγά
- 2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ αβοκάντο
- 10 ντοματίνια
- 4 φύλλα μαρούλι
- 3 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. τυρί κρέμα light
- αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε τα 2 αυγά με το γιαούρτι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Ρίχνουμε ½ κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα πολύ καλό αντικολλητικό τηγάνι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το μισό μείγμα και απλώνουμε καλά ώστε να δημιουργηθεί μία λεπτή στρώση σαν κρέπα.
- Αφήνουμε για 3-4 λεπτά και με τη βοήθεια σπάτουλας ή μαρίζ σιλικόνης γυρνάμε από την άλλη πλευρά και αφήνουμε για άλλα 3 λεπτά.
- παναλαμβάνουμε για το δεύτερο wrap.
- Απλώνουμε στη μέση της ομελέτας το τυρί κρέμα, τα ντοματίνια και το αβοκάντο σε φέτες, το μαρούλι ψιλοκομμένο (και ότι άλλα υλικά θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε σαν γέμιση).
- Γαρνίρουμε με φρέσκο ψιλοκομμένο κόλιανδρο και με πικάντικη σάλτσα της αρεσκείας μας.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (½ συνταγή):
- Ενέργεια: 238 kcal
- Υδατάνθρακες: 9.4 γρ.
- Πρωτεΐνη: 13.1 γρ.
- Λιπαρά: 16 γρ.
- Κορεσμένα λιπαρά: 4.6 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 4.8 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 συσκευασία κοκκινόψαρο 2 πατάτες καθαρισμένες και χοντροκομμένες 1
Υλικά: 4 μεγάλες τορτίγιες ολικής άλεσης 2 κούπες φρέσκο σπανάκι