WRAP ΟΜΕΛΕΤΑΣ

Yλικά για 2 μερίδες: 

  • 2 μεγάλα αυγά
  • 2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ½ αβοκάντο
  • 10 ντοματίνια
  • 4 φύλλα μαρούλι
  • 3 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. τυρί κρέμα light
  • αλάτι & πιπέρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε τα 2 αυγά με το γιαούρτι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  • Ρίχνουμε ½ κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα πολύ καλό αντικολλητικό τηγάνι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το μισό μείγμα και απλώνουμε καλά ώστε να δημιουργηθεί μία λεπτή στρώση σαν κρέπα.
  • Αφήνουμε για 3-4 λεπτά και με τη βοήθεια σπάτουλας ή μαρίζ σιλικόνης γυρνάμε από την άλλη πλευρά και αφήνουμε για άλλα 3 λεπτά.
  • παναλαμβάνουμε για το δεύτερο wrap.
  • Απλώνουμε στη μέση της ομελέτας το τυρί κρέμα, τα ντοματίνια και το αβοκάντο σε φέτες, το μαρούλι ψιλοκομμένο (και ότι άλλα υλικά θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε σαν γέμιση).
  • Γαρνίρουμε με φρέσκο ψιλοκομμένο κόλιανδρο και με πικάντικη σάλτσα της αρεσκείας μας.  
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (½ συνταγή): 

  • Ενέργεια: 238 kcal
  • Υδατάνθρακες: 9.4 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 13.1 γρ.
  • Λιπαρά: 16 γρ.
  • Κορεσμένα λιπαρά: 4.6 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 4.8 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά: 1 συσκευασία κοκκινόψαρο 2 πατάτες καθαρισμένες και χοντροκομμένες 1

Υλικά: 4 μεγάλες τορτίγιες ολικής άλεσης 2 κούπες φρέσκο σπανάκι

Υλικά: 200 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 3 τορτίγιες 1 μικρό