ελιές
Αρχική » ελιές
Το να μαγειρεύεις στην ύπαιθρο και δη στο αγαπημένο σου νησί έχει άλλη χάρη. Από τις απίστευτες πρώτες ύλες μέχρι
Υλικά για 4 άτομα: 250 γρ. σαρδελες φιλεταρισμένες ψιλοκομμένες 300 γρ. σπαγγέτι 20 ντοματίνια κομμένα στη μέση 1 ξερο κρεμμύδι
Yλικά για 2 μερίδες: ½ κούπα κινόα 1 κούπα ζωμός λαχανικών (ή κοτόπουλου) 250 γρ. φιλέτο κοτόπουλου χωρίς πέτσα 10
Μερίδες Συνταγής: 4 Υλικά: 350 γρ. σκιουφιχτά 10 ελιές μαύρες κομμένες σε ροδέλες 400 γρ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας 1 φρέσκια
Υλικά για 25 biscotti: 210 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. ½ κ.γ. baking powder 2 κ.σ. ελαιόλαδο 25 γρ. ζάχαρη 1½ κ.σ.
Υλικά για 2 μερίδες: 1 μέτριο κουνουπίδι 1 αυγό ¼ κούπας ρεγκάτο light 1 ματσάκι βασιλικό 1 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη