ελιές

Το να μαγειρεύεις στην ύπαιθρο και δη στο αγαπημένο σου νησί έχει άλλη χάρη. Από τις απίστευτες πρώτες ύλες μέχρι

Υλικά για 4 άτομα: 250 γρ. σαρδελες φιλεταρισμένες ψιλοκομμένες 300 γρ. σπαγγέτι 20 ντοματίνια κομμένα στη μέση 1 ξερο κρεμμύδι

Yλικά για 2 μερίδες: ½ κούπα κινόα 1 κούπα ζωμός λαχανικών (ή κοτόπουλου) 250 γρ. φιλέτο κοτόπουλου χωρίς πέτσα 10

Μερίδες Συνταγής: 4 Υλικά: 350 γρ. σκιουφιχτά 10 ελιές μαύρες κομμένες σε ροδέλες 400 γρ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας 1 φρέσκια

Υλικά για 25 biscotti:  210 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.  ½ κ.γ. baking powder  2 κ.σ. ελαιόλαδο  25 γρ. ζάχαρη  1½ κ.σ.

Υλικά για 2 μερίδες:  1 μέτριο κουνουπίδι 1 αυγό ¼ κούπας ρεγκάτο light 1 ματσάκι βασιλικό 1 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.