Το να μαγειρεύεις στην ύπαιθρο και δη στο αγαπημένο σου νησί έχει άλλη χάρη. Από τις απίστευτες πρώτες ύλες μέχρι τον καθαρό αέρα, τη θέα στη θάλασσα και τις πανέμορφες βουκαμβίλιες.
Πάμε να φτιάξουμε ένα άκρως καλοκαιρινό πιάτο, μακαρονια (Κοφτό) Ολικής Άλεσης με σαρδέλες, ελιές και κάπαρη.
Υλικά για 4 μερίδες:
- 300 γρ. Κοφτό Ολικής Άλεσης MISKO
- 150 γρ. σαρδέλες
- 450 γρ. τριμμένη ντομάτα
- 1 λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 100 γρ. ελιές σε ροδέλες
- 3 κ.σ κάπαρη
- 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- φρέσκο βασιλικό
- αλάτι & μπούκοβο