Υλικά για 4 άτομα:
- 250 γρ. σαρδελες φιλεταρισμένες ψιλοκομμένες
- 300 γρ. σπαγγέτι
- 20 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1 ξερο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 12 μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι σε ροδέλες
- 10 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
- 3 κ.σ. κάπαρη
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 χούφτες φρέσκια ρίγανη (ή και θυμάρι)
- αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο με το κρεμμύδι, τις σαρδέλες, τα ντοματίνια, τις λιαστές ντομάτες, τις ελιές αλάτι και πιπέρι για δέκα λεπτά.
- Ρίχνουμε και την κάπαρη και ανακατεύουμε.
- Αναμειγνύουμε τη σάλτσα με τις σαρδέλες με τα μακαρόνια, το υπόλοιπο ελαιόλαδο (1 κ.σ.) και γαρνίρουμε με φρέσκια ρίγανη ή θυμάρι.
Για περισσότερες συνταγές σπαγγέτι, πατήστε εδώ.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (1/4 συνταγής):
- Ενέργεια: 402 kcal
- Υδατάνθρακες: 56,5 γρ.
- Πρωτεΐνη: 26 γρ.
- Λιπαρά: 10,1 γρ.
- Κορεσμένα λιπαρά: 2,9 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 3,1 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 συσκευασία κοκκινόψαρο 2 πατάτες καθαρισμένες και χοντροκομμένες 1
Υλικά: 400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 2 αυγά μισή ψιλοκομμένη