ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ

Υλικά για 4 άτομα:

  • 250 γρ. σαρδελες φιλεταρισμένες ψιλοκομμένες
  • 300 γρ. σπαγγέτι
  • 20 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 ξερο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 12 μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι σε ροδέλες
  • 10 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 3 κ.σ. κάπαρη
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 χούφτες φρέσκια ρίγανη (ή και θυμάρι)
  • αλάτι & πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο με το κρεμμύδι, τις σαρδέλες, τα ντοματίνια, τις λιαστές ντομάτες, τις ελιές αλάτι και πιπέρι για δέκα λεπτά.
  • Ρίχνουμε και την κάπαρη και ανακατεύουμε.
  • Αναμειγνύουμε τη σάλτσα με τις σαρδέλες με τα μακαρόνια, το υπόλοιπο ελαιόλαδο (1 κ.σ.) και γαρνίρουμε με φρέσκια ρίγανη ή θυμάρι.

Για περισσότερες συνταγές σπαγγέτι, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (1/4 συνταγής):

  • Ενέργεια: 402 kcal
  • Υδατάνθρακες: 56,5 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 26 γρ.
  • Λιπαρά: 10,1 γρ.
  • Κορεσμένα λιπαρά: 2,9 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 3,1 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο

Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.

Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.