AVOCADELLA

Υλικά για 1 βαζάκι :

  • 1 ώριμο αβοκάντο
  • 9 χουρμάδες μουλιασμένους σε βραστό νερό
  • 2 κ.σ. σιρόπι αγαύης ή μέλι
  • 4 κ.σ. σκόνη άγλυκου κακάο
  • Λίγο αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το ρίχνουμε σε ψηλό κάδο, προσθέτουμε, το σιρόπι αγαύης, το κακάο τους χουρμάδες, το αλάτι και χτυπάμε με ραβδομπλέντερ χειρός μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο και λείο μείγμα.
  • Αποθηκεύουμε σε γυάλινο βάζο και έτοιμο το spread!!

 

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά κουταλιά σούπας 20 γρ.:

  • Ενέργεια: 59 kcal
  • Υδατάνθρακες: 6.3 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 1.4 γρ.
  • Λιπαρά: 4.3 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 0.5 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 1.2 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Πεντανόστιμη, πανεύκολη και πάνω από όλα σπιτική! Υλικά: 170 γρ. νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη 80 γρ. φουντούκια 30 γρ. σκόνη

Η καλύτερη λύση για cake mix σε βάζο, έτσι ώστε στο πι και φι να έχετε έτοιμο ατομικό κέικ! Για

Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.