Yλικά για 2 μερίδες (4 μπιφτέκια):
- 200 γρ. βρασμένο ή ψημένο φιλέτο ψαριού
- 2 κ.σ. μαγιονέζα light
- ½ κούπα πουρέ κολοκύθας
- 1 αυγό
- 3 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 κούπα τρίμμα ψωμιού
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ. πάπρικα
- 1 χούφτα φρέσκο μαϊντανό
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και μόλις πάρει χρώμα προσθέτουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 λεπτά. Ανακατεύουμε το τρίμμα ψωμιού με την πάπρικα.
- Σε πολυκοπτικό μηχάνημα αλέθουμε το ψάρι, το τρίμμα ψωμιού, το μείγμα κρεμμυδιού, τον πουρέ κολοκύθας, το μαϊντανό, τη μαγιονέζα και το αυγό μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Με βρεγμένα χέρια πλάθουμε 4 μπιφτέκια και ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
Για περισσότερες ιδέες για μπιφτέκια, πατήστε εδώ.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Aνά μερίδα (½ συνταγή):
- Ενέργεια: 290 kcal
- Υδατάνθρακες: 19.1 γρ.
- Πρωτεΐνη: 20.2 γρ.
- Λιπαρά: 13.1 γρ.
- Κορεσμένα λιπαρά: 2.4 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 1.1 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 συσκευασία κοκκινόψαρο 2 πατάτες καθαρισμένες και χοντροκομμένες 1
Υλικά: 400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 2 αυγά μισή ψιλοκομμένη