ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΨΑΡΙΟΥ

Yλικά για 2 μερίδες (4 μπιφτέκια): 

  • 200 γρ. βρασμένο ή ψημένο φιλέτο ψαριού
  • 2 κ.σ. μαγιονέζα light
  • ½ κούπα πουρέ κολοκύθας
  • 1 αυγό
  • 3 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 1 κούπα τρίμμα ψωμιού
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • 1 χούφτα φρέσκο μαϊντανό
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι & πιπέρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και μόλις πάρει χρώμα προσθέτουμε το αλεύρι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 λεπτά. Ανακατεύουμε το τρίμμα ψωμιού με την πάπρικα.
  • Σε πολυκοπτικό μηχάνημα αλέθουμε το ψάρι, το τρίμμα ψωμιού, το μείγμα κρεμμυδιού, τον πουρέ κολοκύθας, το μαϊντανό, τη μαγιονέζα και το αυγό μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  • Με βρεγμένα χέρια πλάθουμε 4 μπιφτέκια και ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα. 

Για περισσότερες ιδέες για μπιφτέκια, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Aνά μερίδα (½ συνταγή):

  • Ενέργεια: 290 kcal
  • Υδατάνθρακες: 19.1 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 20.2 γρ.
  • Λιπαρά: 13.1 γρ.
  • Κορεσμένα λιπαρά: 2.4 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 1.1 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά: 1 συσκευασία κοκκινόψαρο 2 πατάτες καθαρισμένες και χοντροκομμένες 1

Υλικά: 400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 2 αυγά μισή ψιλοκομμένη

Υλικά: 3 τορτίγιες 3 αυγά 200 γρ. Cottage Cheese 2