Υλικά για 6 μερίδες:
- 135 γρ. Blueberrries φρέσκα ή κατεψυγμένα
- 50 γρ. νιφάδες βρώμης
- 30 γρ. pecans (ή καρύδια) χοντροκομμένα
- 30 γρ. αμύγδαλα αλεσμένα
- 50 γρ. σιρόπι αγαύης ή μέλι
- 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
- 2 κ.σ. βούτυρο αμυγδάλου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε πυρίμαχο σκεύος ρίχνουμε τα blueberries ώστε να καλύψουν όλο τον πάτο του σκεύους, ρίχνουμε τη βανίλια πάνω από τα blueberries και αφήνουμε στην άκρη.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη βρώμη, τα pecans, το τριμμένο αμύγδαλο, την αγαύη, το βούτυρο αμυγδάλου και ανακατεύουμε.
- Απλώνουμε το μείγμα βρώμης ώστε να καλύψει τα blueberries και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 25 λεπτά.
- Πλαισιώνουμε με γιαούρτι ή με φυτικό ή ζωικό ρόφημα της αρεσκείας μας.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (55 γρ.):
195 θερμίδες
29,4 γρ. υδατανθράκων
4,8 γρ. πρωτεΐνης
7,4 γρ. λιπαρών
3,3 γρ. κορεσμένων λιπαρών
3,8 γρ. φυτικών ινών
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 μήλο καθαρισμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. βούτυρο χαμηλών