Υλικά για 12 μερίδες:
- 320 γρ. γλυκοπατάτα καθαρισμένη και βρασμένη
- 80 γρ. σιρόπι αγαύης (ή μέλι)
- 120 γρ. φιστικοβούτυρο
- 30 γρ. σκόνη άγλυκου κακάο
- 1 κ.γ. baking powder χωρίς γλουτένη
- 1 πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε βαθύ μπολ χτυπάμε όλα τα υλικά με ραβδομίξερ χειρός μέχρι να πάρουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
- Σε ένα ταψάκι περίπου 20Χ25 εκατοστά τοποθετούμε αντικολλητικό χαρτί, αδειάζουμε μέσα το μείγμα brownies και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 30 λεπτά.
- Αφαιρούμε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει και στη συνέχεια κόβουμε σε 12 ίσα τετραγωνάκια.
- Προαιρετικά γαρνίρουμε με έξτρα σκόνη κακάο.
Για περισσότερες συνταγές για brownies, πατήστε εδώ.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά κομμάτι brownie:
- Ενέργεια: 167 kcal
- Υδατάνθρακες: 22 γρ.
- Πρωτεΐνη: 5,9 γρ.
- Λιπαρά: 6,6 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 1,4 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 1,4 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 12 ΠΤΙ ΜΠΕΡ χωρίς προσθήκη ζάχαρης 120 ml γάλα