Υλικά για 12 μερίδες:
- 400 γρ. βρασμένα και στραγγισμένα ρεβίθια
- 2 αυγά
- 1/3 κούπας άγλυκο κακάο
- ½ κούπα ζάχαρη καρύδας
- 2-4 κ.σ. γάλα καρύδας (ή αμυγδάλου ή ρυζιού)
- 1 κ.σ. στιγμιαίος καφές
- 2 κ.σ. baking powder
- 40 γρ. σταγόνες μαύρης σοκολάτα
- 1 πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε βαθύ μπολ χτυπάμε όλα τα υλικά εκτός από τις σταγόνες σοκολάτας με ραβδομίξερ χειρός μέχρι να πάρουμε ένα λείο μείγμα.
- Στο τέλος ρίχνουμε και τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε με μία μαρίζ.
- Σε ένα ταψάκι περίπου 20Χ25 εκατοστά τοποθετούμε αντικολλητικό χαρτί, αδειάζουμε μέσα το μείγμα brownie και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 25 λεπτά.
- Αφαιρούμε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει για περίπου 25 λεπτά και στη συνέχεια το κόβουμε σε 12 ίσα τετραγωνάκια.
Για περισσότερες ιδέες για brownies, πατήστε εδώ.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα:
- Ενέργεια: 124 kcal
- Υδατάνθρακες: 19 γρ.
- Πρωτεΐνη: 8 γρ.
- Λιπαρά: 2.2 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 0.3 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 0.4 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 μήλο καθαρισμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. βούτυρο χαμηλών