Υλικά για τη ζύμη (για 6 πεϊνιρλι):
- 3½ κούπες αλεύρι γ.ο.χ.
- 320 ml χλιαρό νερό (50-55 βαθμούς)
- 1 φακελάκι ξηρή μαγιά
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 πρέζα αλάτι
Για το πεϊνιρλί
- 300 γρ. ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο σε φέτες
- 10-14 ντοματίνια σε φετάκια
Υλικά για τη ζύμη (για 6 πεϊνιρλι):
Για το πεϊνιρλί
Για τη ζύμη
Για τα πεϊνιρλί
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Διατροφικές πληροφορίες ανά πεϊνιρλί (1/6 συνταγής):
Υλικά για 30 ψωμάκια: 500 γρ. φαρίνα ολικής άλεσης 75 ml ελαιόλαδο 150 ml χλιαρό νερό 150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
Υλικά: 200 γρ. κόκκινες φακές μουλιασμένες από το προηγούμενο βράδυ. 55 ml νερό 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 2 κ.σ. baking