νηστίσιμο

Υλικά για το κάρυ: 250 γρ. γίγαντες Ελλήνων Παραγωγών Δυτικής Μακεδονίας 3αλφα 260 γρ. καθαρισμένη γλυκοπατάτα σε κυβάκια 1 κρεμμύδι

Υλικά: Για τη σαλάτα: 1 συσκευασία θράψαλο Ειρηνικού 7thalasses seafood 2 κόκκινες πιπεριές chilli σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

Με κάτι πεντανόστιμα πιάτα σαν και το σημερινό μπορούμε να νηστεύουμε όλο το χρόνο. Φτιάχνουμε φαβα με γαριδες. Υλικά για

Μία πεντανόστιμη και μαμαδίσια συνταγή βγαλμένη κατευθείαν από την παραδοσιακή νησιώτικη κουζίνα, η αντιπαριωτικη ρεβιθαδα. Μαγειρεύονταν παραδοσιακά σε τσουκάλι και έμεναν

Υλικά (για 12 muffins): 300 γρ. γλυκοπατάτα καθαρισμένη και περασμένη στο χοντρό τρίφτη 140 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 1 ξερό κρεμμύδι

Υλικά για τη ζύμη (για 6 πεϊνιρλι): 3½ κούπες αλεύρι γ.ο.χ. 320 ml χλιαρό νερό (50-55 βαθμούς) 1 φακελάκι ξηρή

Yλικά για 2 μερίδες: 100 γρ. ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο σε φετάκια 4 πίτες τορτίγια 1 κόκκινη πιπεριά κομμένες σε λωρίδες 1

Υλικά για 8 μερίδες: 1100 γρ. ξερά κρεμμύδια σε ροδέλες 150 ml κρασί Porto (ή άλλο γλυκό κρασί) 900 ml

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.