ΦΡΙΤΑΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ

Αγαπημένη εποχή αυτή της κολοκύθας, αγαπημένες πολύ και οι φριτάτες! Πάμε σήμερα να φτιάξουμε με Alpro Ρόφημα Αμυγδάλου Χωρίς Ζάχαρη μια φριτατα κολοκύθας!

Υλικά:

  • 100 ml Alpro Ρόφημα Αμυγδάλου Χωρίς Ζάχαρη
  • 320 γρ. κολοκύθα βραστή ή ατμού
  • 6 αυγά
  • 70 γρ. ρεγκάτο light
  • 70 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 1 κρεμμύδι σοταρισμένο
  • 1 κ.γ. Baking powder λίγο θυμάρι Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε, προσθέτουμε την κολοκύθα και ανακατεύουμε.
  • Ρίχνουμε το ρεγκάτο, το Ρόφημα Αμυγδάλου Χωρίς Ζάχαρη, το κρεμμύδι και ανακατεύουμε καλά.
  • Προσθέτουμε το αλεύρι, το baking και αλάτι και ανακατεύουμε πολύ καλά το μείγμα. Μεταφέρουμε σε στρογγυλό ταψί ή φόρμα στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 με 40 λεπτά μέχρι η φριτάτα να πάρει χρώμα και να τραβήξει όλα της τα υγρά.

Για περισσότερες συνταγές με κολοκύθα, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά κομμάτι:

  • Ενέργεια: 245 kcal
  • Υδατάνθρακες: 16.7 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 17.9 γρ.
  • Λιπαρά: 11.8 γρ.
  • Κορεσμένα λιπαρά: 3.9
  • Φυτικές Ίνες: 2.2 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά για 30 ψωμάκια: 500 γρ. φαρίνα ολικής άλεσης 75 ml ελαιόλαδο 150 ml χλιαρό νερό 150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι

Υλικά για 2 μερίδες: 2 αυγά 200 γρ. Cottage Cheese

Υλικά: 200 γρ. κόκκινες φακές μουλιασμένες από το προηγούμενο βράδυ. 55 ml νερό 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 2 κ.σ. baking

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.