GLUTEN FREE BROWNIES

Υλικά για 4 μερίδες:
  • 240 γρ. 3αλφα φασόλια κόκκινα έτοιμα φυσικά!
  • 1 μεγάλο αυγό
  • 25 γρ. σκόνη άγλυκου κακάο
  • 90 γρ. χουρμάδες  μουλιασμένους σε καυτό νερό
  • 80 ml από το νερό που μουλιάσαμε τους χουρμάδες
  • ½ κ.σ. baking powder
  • 25 γρ. σταγόνες μαύρης σοκολάτας
  • Λίγο αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από τις σταγόνες σοκολάτας σε ένα μεγάλο μπολ και χτυπάμε καλά με ραβδομπλέντερ χειρός μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  • Προσθέτουμε και τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε.
  • Ρίχνουμε το μείγμα σε μικρό ταψάκι και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 25 λεπτά.

Για περισσότερες συνταγές για υγιεινά brownies, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά κομμάτι (1/4 συνταγής):
  • Ενέργεια: 209 kcal
  • Υδατάνθρακες: 29,6 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 9,2 γρ.
  • Λιπαρά: 6,1 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 1,1 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 1,3 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά: 5 φέτες ψωμί 5 αυγά 300 ml Alpro φυτικό

Υλικά: 3 Wasa Original 70 ml γάλα χαμηλών λιπαρών ή

Υλικά: 1 μήλο καθαρισμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. βούτυρο χαμηλών