ΚΑΡΟΤΟΣΟΥΠΑ

Μερίδες Συνταγής: 4

Υλικά:

  •  μεγάλα καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 250 ml γάλα καρύδας light
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 κούπες ζωμό λαχανικών
  • 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
  • 1 κ.γ. σκόνη κάρυ
  • 1 κ.γ. κουρκουμά
  • ½ κ.γ. σκόνη αποξηραμένου τζίντζερ
  • αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και μόλις γυαλίσει προσθέτουμε τα καρότα.
  • Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά, προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών, το θυμάρι, το κάρυ, τον κουρκουμά, το τζίντζερ, πιπέρι, αλάτι και χαμηλώνουμε τη φωτιά αφήνοντας για 40-45 λεπτά να σιγοβράσουν για να αναμειχθούν οι γεύσεις.
  • Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και με ραβδομίξερ χειρός πολτοποιούμε το μείγμα μέχρι να πάρουμε σούπα με βελουτέ σύσταση.
  • Γαρνίρουμε την καροτοσουπα με φρέσκο θυμάρι.

Για περισσότερες συνταγές για σούπες, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (1/4 συνταγής):

  • Ενέργεια: 225 kcal
  • Υδατάνθρακες: 25.3 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 9 γρ.
  • Λιπαρά: 11.4 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 7.2 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 4.7 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο

Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.

Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.