Υλικά:
- 7 φύλλα κρούστας
- 400 γρ. κομματάκια μαγειρεμένης κολοκύθας
- 200 γρ. κατίκι
- 200 γρ. γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
- 5 αυγά
- 1 κ.σ. baking powder
- αλάτι & φρέσκο Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τυλίγουμε 7 φύλλα κρούστας σε ρόλο και τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες. Τα ρίχνουμε σε μπολ, προσθέτουμε μαγειρεμένη (στον ατμό ή ψημένη στον φούρνο) κολοκύθα, κατίκι, γιαούρτι, αυγά, αλάτι, baking powder, φρέσκο θυμάρι και ανακατεύουμε.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά. .
- Κόβουμε σε 12 κομμάτια και απολαμβάνουμε.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανα κομμάτι 65 γρ. (1/12 συνταγής):
- Ενέργεια: 148 kcal
- Υδατάνθρακες: 16.9 γρ.
- Πρωτεΐνη: 8.1 γρ.
- Λιπαρά: 4.1 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 1.4 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 3.1 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 340 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 150 γρ. γιαούρτι 2% 100
Υλικά: 4 μεγάλες τορτίγιες ολικής άλεσης 2 κούπες φρέσκο σπανάκι