πίτα

Απίθανη, πανεύκολη πιτα γλυκοπατάτας χωρίς φύλλο! Υλικά: 125 γρ. αλεύρι Ολικής Πετρόμυλου & 125 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 600 γρ. γλυκοπατάτα

Τις πίτες μας τις λατρεύουμε στην Ελλάδα και είναι όμορφο να συντηρούμε τις παραδόσεις μας!! Σας έχω επισημάνει πολλές φορές,

Σούπερ συνταγή για light τυροπιτα με μπόλικη πρωτεΐνη, λίγο φύλλο και τέλεια γεύση. Ότι πρέπει για ταπεράκι για σχολείο ή

Καιρό τώρα ήθελα να φτιάξω μαραθόπιτες, ένα αγαπημένο ελληνικό  νηστίσιμο έδεσμα που μόνο τηγανητό το έχω γευτεί. Ήρθε η ώρα

Καιρό είχαμε να φτιάξουμε μια αλμυρή συνταγούλα και είπαμε να φτιάξουμε μία κις λορέν με σπανάκι και κατσικίσιο τυρί. Σε

Υλικά Για το κέικ: 200 γρ. φύλλο κρούστας ξύσμα από 2 πορτοκάλια χυμό από 1 πορτοκάλι 200 γρ. γιαούρτι 2%

Yλικά για 2 μερίδες:  2 πίτες για σουβλάκι 300 γρ. καφέ μανιτάρια 2 κ.σ. worcestershire sauce (προαιρετικά) αλάτι & πιπέρι 

Υλικά για 10 μερίδες:  1 κούπα κινόα   2 κούπες ζωμό λαχανικών 1 κούπα φουντάκια μπρόκολου ψιλοκομμένα 1 κούπα χρωματιστές

Υλικά για 16 μερίδες:  400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 800 γρ. αλοιφώμενο φρέσκο τυρί νιβατό Όλυμπος 4 αυγά 4 κ.σ. ελαιόλαδο

Υλικά (για 6 μερίδες):  500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά   1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο λίγο σκόρδο σε σκόνη 1 κ.σ ελαιόλαδο

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.