ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

Yλικά για 2 μερίδες: 

  • 2 πίτες για σουβλάκι
  • 300 γρ. καφέ μανιτάρια
  • 2 κ.σ. worcestershire sauce (προαιρετικά)
  • αλάτι & πιπέρι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε πολύ καλά τα μανιτάρια και τα περνάμε προσεκτικά για να μην τα σπάσουμε μέσα από ξύλινα ή ανοξείδωτα καλαμάκια για σουβλάκια.
  • Τα αλατοπιπερώνουμε και προαιρετικά τα πασπαλίζουμε με λίγη worcestershire sauce.
  • Τα ψήνουμε σε τηγάνι με γραμμές ή σε ηλεκτρική ψηστιέρα ή στο γκριλ, γυρνώντας τα από όλες τις πλευρές και αφήνοντας τα για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά σε υψηλή φωτιά.
  • Ψήνουμε και τις πίτες για σουβλάκι σε τηγάνι ή σε ψηστιέρα και αλατοπιπερώνουμε.
  • Μπορούμε να κάνουμε τυλιχτό το σουβλάκι προσθέτοντας μαγιονέζα light με πιπέρι όπως στο σουβλάκι με χαλούμι ή bbq sauce.  

Για περισσότερες συνταγές με μανιτάρια, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (½ συνταγής):

  • Ενέργεια: 235 kcal
  • Υδατάνθρακες: 44 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 8.5 γρ.
  • Λιπαρά: 1.9 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 0.9 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 1.5 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο

Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.

Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.