Υλικά για 4 μερίδες:
- 400 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου τεμμαχισμένο σε κομμάτια 4-5 εκ.
- 5 κ.σ. μουστάρδα dijon
- 4 φέτες ψωμιού σικάλεως
- 1 ματσάκι φρέσκα μυρωδικά (δυόσμο, βασιλικό, θυμάρι,μαϊντανό)
- αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε ελαφρώς τα κομμάτια κοτόπουλου μέχρι να αποκτήσουν ομοιόμορφο πάχος.
- Σε ένα μπολ βάζουμε τη μουστάρδα, ρίχνουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε ώστε η μουστάρδα να καλύψει καλά όλα τα κομμάτια.
- Σε πολυκοπτικό μηχάνημα βάζουμε το ψωμί, τα μυρωδικά, λίγο αλάτι και χτυπάμε.
- Ρίχνουμε το τρίμμα ψωμιού σε ένα πιάτο και πανάρουμε κάλα τα κομμάτια κοτόπουλου .
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 10 λεπτά, γυρνάμε τις κοτομπουκιές και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 4-5 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με σάλτσα μουστάρδας ή με γλυκιά σάλτσα τσίλι.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα:
- Ενέργεια: 188 kcal
- Υδατάνθρακες: 11.9 γρ.
- Πρωτεΐνη: 26 γρ.
- Λιπαρά: 3.5 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 1 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 0.2 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 συσκευασία κοκκινόψαρο 2 πατάτες καθαρισμένες και χοντροκομμένες 1
Υλικά: 400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 2 αυγά μισή ψιλοκομμένη