Υλικά για 3 μερίδες:
- 3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσα
- 250 γρ. μανιτάρια λευκά
- 1 κρεμμύδι
- 80 γρ. τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
- 2 κ.σ ελαιόλαδο
- 1 χουφτα ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1/2 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
- 1/4 κ.γ. σκόνη αποξηραμένου σκόρδου
- 1/4 κ.γ. κουρκουμά
- αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αναμειγνύουμε το αλατοπίπερο και τα μπαχαρικά με 1 κουταλιά ελαιόλαδο. Αλείφουμε με την πάστα το κοτόπουλο και αφήνουμε στην άκρη.
- Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι και τα σοτάρουμε με 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- Κατεβάζουμε από την φωτιά, αφήνουμε λίγο να κρύωσουν και ανακατεύουμε με το τυρί κρέμα και τον μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε.
- Ανοίγουμε με μαχαίρι μια τσέπη σε κάθε στήθος και γεμίζουμε με το 1/3 του μείγματος.
- Θωρακίζουμε και από τις δύο πλευρές το κοτόπουλο στο τηνάνι μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για περίπου 25 λεπτά
- Σερβίρουμε με άφθονη σαλάτα ή λίγη βραστή πατάτα.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά 1 γεμιστό φιλέτο:
- Ενέργεια: 389 kcal
- Υδατάνθρακες: 7, 7 γρ.
- Πρωτεΐνη: 64,8 γρ.
- Λιπαρά: 13,1 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 3,7 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 2 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 συσκευασία κοκκινόψαρο 2 πατάτες καθαρισμένες και χοντροκομμένες 1
Υλικά: 400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 2 αυγά μισή ψιλοκομμένη