ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ

Μερίδες Συνταγής: 2

Υλικά:

  • ½ κούπα κους κους
  • 1 μικρό βολβό παντζαριού
  • 40 γρ. φέτα light
  • 10 γρ. κουκουνάρι
  • λίγο φρέσκο μαϊντανό (προαιρετικά)
  • αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε το παντζάρι και το βράζουμε για περίπου 40 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
  • Κρατάμε 1 κούπα από το ζωμό παντζαριού και με ραβδομίξερ χειρός πολτοποιούμε το βολβό παντζαριού με τη 1 κούπα από το ζωμό του.
  • Σε αντικολλητικό τηγάνι καβουρδίζουμε το κουκουνάρι για 3-4 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρώμα.
  • Προσθέτουμε το κους κους και καβουρδίζουμε για λίγο ακόμα.
  • Ρίχνουμε τον πολτό παντζαριού, αλάτι, πιπέρι και με σβηστό μάτι, ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να πάρεουν χρώμα τα υλικά και να αναμειχθούν οι γεύσεις.
  • Σερβίρουμε με φέτα κομμένη σε κυβάκια και προαιρετικά γαρνίρουμε με φρέσκο μαϊντανό.
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Aνά μερίδα (1/2 συνταγή):

  • Ενέργεια: 235 kcal
  • Υδατάνθρακες: 38.3 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 10.2 γρ.
  • Λιπαρά: 4.1 γρ.
  • Κορεσμένα λιπαρά: 0.2 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 3.4 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο

Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.

Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.