Υλικά για 2 μερίδες:
- 450 γρ. λαχανακια Βρυξελλών φρέσκα ή κατεψυγμένα
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 200 γρ. κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα
- 30 γρ. σταφίδες
- 1 κ.σ. μέλι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 100 ml ζωμό λαχανικών
- Αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρολάκι ζεματίζουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών σε βραστό νερό για 5 λεπτά, σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο μέχρι να γυαλίσει προσθέτουμε, τα λαχανάκια, το μέλι, αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε για άλλα 5 λεπτά.
- Ρίχνουμε τις σταφίδες και τα κάστανα, ανακατεύουμε και μεταφέρουμε σε ταψάκι ή άλλο πυρίμαχο σκεύος, προσθέτοντας και το ζωμό λαχανικών.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (1/2 συνταγής):
- Ενέργεια: 279 kcal
- Υδατάνθρακες: 33.5 γρ.
- Πρωτεΐνη: 10.9 γρ.
- Λιπαρά: 17.4 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 2.9 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 8.4 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 συσκευασία κοκκινόψαρο 2 πατάτες καθαρισμένες και χοντροκομμένες 1
Υλικά: 400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 2 αυγά μισή ψιλοκομμένη