ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ

Υλικά για 2 μερίδες:

  • 450 γρ. λαχανακια Βρυξελλών φρέσκα ή κατεψυγμένα
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα
  • 30 γρ. σταφίδες
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 100 ml ζωμό λαχανικών
  • Αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε κατσαρολάκι ζεματίζουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών σε βραστό νερό για 5 λεπτά, σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη.
  • Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο μέχρι να γυαλίσει προσθέτουμε, τα λαχανάκια, το μέλι, αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε για άλλα 5 λεπτά.
  • Ρίχνουμε τις σταφίδες και τα κάστανα, ανακατεύουμε και μεταφέρουμε σε ταψάκι ή άλλο πυρίμαχο σκεύος, προσθέτοντας και το ζωμό λαχανικών.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (1/2 συνταγής):

  • Ενέργεια: 279 kcal
  • Υδατάνθρακες: 33.5 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 10.9 γρ.
  • Λιπαρά: 17.4 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 2.9 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 8.4 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο

Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.

Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.