ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΔΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

Υλικά για 8 μερίδες: 

  • 200 γρ. μαύρη σοκολάτα με 70% περιεκτικότητα σε κακάο
  • ½ κούπα αμύγδαλα ανάλατα
  • 1 ρόδι καθαρισμένο 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά στους 170 βαθμούς.
  • Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμμάτων.
  • Παίρνουμε τη μισή ποσότητα από το ρόδι και τα αμύγδαλα και τα ανακατεύουμε με τη σοκολάτα.
  • Σε ένα ρυχό ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί ρίχνουμε τη λιωμένη σοκολάτα και από πάνω προσθέτουμε το υπόλοιπο ρόδι και αμύγδαλα.
  • Βάζουμε στο ψυγείο για λίγη ώρα. 
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (¼ συνταγής) :

  • Ενέργεια: 194 kcal
  • Υδατάνθρακες: 15 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 3.3 γρ.
  • Λιπαρά: 13.7 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 6.3 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 3.9 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Πεντανόστιμη, πανεύκολη και πάνω από όλα σπιτική! Υλικά: 170 γρ. νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη 80 γρ. φουντούκια 30 γρ. σκόνη

Η καλύτερη λύση για cake mix σε βάζο, έτσι ώστε στο πι και φι να έχετε έτοιμο ατομικό κέικ! Για

Μοναδικά ανάποδα πιτάκια με μήλο και αχλάδι που αξίζει να δοκιμάσετε! Υλικά : 3 βιολογικά μήλα Nature’s Promise 3 βιολογικά

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.