ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΔΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

Υλικά για 8 μερίδες: 

  • 200 γρ. μαύρη σοκολάτα με 70% περιεκτικότητα σε κακάο
  • ½ κούπα αμύγδαλα ανάλατα
  • 1 ρόδι καθαρισμένο 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά στους 170 βαθμούς.
  • Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμμάτων.
  • Παίρνουμε τη μισή ποσότητα από το ρόδι και τα αμύγδαλα και τα ανακατεύουμε με τη σοκολάτα.
  • Σε ένα ρυχό ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί ρίχνουμε τη λιωμένη σοκολάτα και από πάνω προσθέτουμε το υπόλοιπο ρόδι και αμύγδαλα.
  • Βάζουμε στο ψυγείο για λίγη ώρα. 
Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (¼ συνταγής) :

  • Ενέργεια: 194 kcal
  • Υδατάνθρακες: 15 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 3.3 γρ.
  • Λιπαρά: 13.7 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 6.3 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 3.9 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά: 5 φέτες ψωμί 5 αυγά 300 ml Alpro φυτικό

Υλικά: 3 Wasa Original 70 ml γάλα χαμηλών λιπαρών ή

Υλικά: 1 μήλο καθαρισμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. βούτυρο χαμηλών