Υλικά για 8 μερίδες:
- 200 γρ. μαύρη σοκολάτα με 70% περιεκτικότητα σε κακάο
- ½ κούπα αμύγδαλα ανάλατα
- 1 ρόδι καθαρισμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά στους 170 βαθμούς.
- Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμμάτων.
- Παίρνουμε τη μισή ποσότητα από το ρόδι και τα αμύγδαλα και τα ανακατεύουμε με τη σοκολάτα.
- Σε ένα ρυχό ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί ρίχνουμε τη λιωμένη σοκολάτα και από πάνω προσθέτουμε το υπόλοιπο ρόδι και αμύγδαλα.
- Βάζουμε στο ψυγείο για λίγη ώρα.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα (¼ συνταγής) :
- Ενέργεια: 194 kcal
- Υδατάνθρακες: 15 γρ.
- Πρωτεΐνη: 3.3 γρ.
- Λιπαρά: 13.7 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 6.3 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 3.9 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 μήλο καθαρισμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. βούτυρο χαμηλών