Ένα άκρως γευστικό πιάτο με τα αγαπημένα μας Τρικολόρε ζυμαρικά. Και επειδή η συνταγή είναι kids friendly βρείτε την ευκαιρία να μαγειρέψετε με τα παιδιά σας.
Υλικά για 6 μερίδες:
- 500 γρ. ΤΡΙΚΟΛΟΡΕ ΤΡΙΒΕΛΑΚΙ MISKO
- 200 γρ. μαρούλι κομμένο
Για τις κοτομπουκιές:
- 400 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου
- 4 φέτες ψωμί τοστ
- 2 αυγά
- 80 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 20 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
αλάτιΓια τη σάλτσα:
- 200 γρ. γιαούρτι 2%
- 50 γρ. μαγιονέζα light
- 50 γρ. μουστάρδα
- 20 γρ. Worcestershire shire
- λίγη σκόνη σκόρδου
- λίγη σκόνη κρεμμυδιού
- Χυμό από 1/2 λεμόνι
- 2 κ.σ. σιρόπι αγαύης
- 40 γρ. φιλέτο αντζούγιας ή σαρδέλας
- 20 γρ. τριμμένη παρμεζάνα