Υλικά (για 3 μερίδες):
- 500 γρ. φιλέτο κοτόπουλου σε τεμμάχια 4 εκ.
- 1½ κούπα τρίμμα ψωμιού ή φρυγανιάς
- 1 κ.σ. matcha maiden
- ½ κούπα αλεύρι γ.ο.χ.
- 2 αυγά
- αλάτι & πιπέρι
Για τη σάλτσα:
- 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας
- λίγη σκόνη αποξηραμένου ginger
- 50 ml φυσικό χυμό πορτοκαλιού
- 2 κ.γ. μέλι ή σιρόπι αγαύης
- 1 κ.γ. σησαμέλαιο
- 1 κ.γ. ξύδι ρυζιού (ή από λευκό κρασί)