Υλικά για 3 μερίδες:
- 200 γρ. λεπτά noodles ρυζιού
- 200 γρ. τόφου
- 5 κ.σ. σάλτσα σόγιας
- 2 κ.σ. μέλι ή 2κ.σ. σιρόπι αγαύης
- 1 κ.σ. ξύδι ρυζιού (ή ξύδι από λευκό κρασί)
- 20 γρ. σουσάμι
- 2 κούπες (μαρούλι ή αναμικτη σαλάτα ή ραντίτσιο)
Υλικά για 3 μερίδες:
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Ανά μερίδα:
Τα γιουβαρλάκια αλλιώς… Υλικά: Για τα Γιουβαρλάκια: 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 70 γρ. ρύζι 1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο
Υλικά : 1 φιλέτο (περίπου 1 κιλό) από στήθος γαλοπούλας 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ.
Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2