Yλικά για 2 φέτες:
- 2 φέτες ψωμί του τοστ
- 2 αυγά
- 2 φέτες τυρί χαμηλών λιπαρών
- 1 μικρή κόκκινη πιπεριά
- 1 μικρή πράσινη πιπεριά
- 1/2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τις πιπεριές. Σοτάρουμε για 4-5 λεπτά με το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι. Αλατίζουμε και σχηματίζουμε 2 τετράγωνα.
- Αφαιρούμε την ψίχα από τις 2 φέτες ψωμί, σχηματίζοντας 2 κενά τετράγωνα. Με τα τετράγωνα ψωμιού περικλείουμε τις πιπεριές.
- Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε πάνω από τις πιπεριές, μέσα στο τετράγωνο του ψωμιού και ψήνουμε για 2-3 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
- Προσθέτουμε τις 2 φέτες τυρί πάνω από τα αυγά και σκεπάζουμε με την ψίχα. Γυρνάμε και από την άλλη πλευρά και ψήνουμε για άλλα 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
Για περισσότερες ιδέες για ομελέτες, πατήστε εδώ.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά φέτα:
- Ενέργεια: 205 kcal
- Υδατάνθρακες: 24.3 γρ.
- Πρωτεΐνη: 14.1 γρ.
- Λιπαρά: 6.2 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 1 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 1.5 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά για 4 μερίδες: 400 γρ. MISKO Protein Πέννυ Ριγκάτε
Υλικά: 1 μεγάλη κολοκύθα 3-5 κιλά 400 γρ. Protein Spaghetti