ΟΜΕΛΕΤΑ ΤΟΣΤ

Yλικά για 2 φέτες:

  • 2 φέτες ψωμί του τοστ
  • 2 αυγά
  • 2 φέτες τυρί χαμηλών λιπαρών
  • 1 μικρή κόκκινη πιπεριά
  • 1 μικρή πράσινη πιπεριά
  • 1/2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τις πιπεριές. Σοτάρουμε για 4-5 λεπτά με το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι. Αλατίζουμε και σχηματίζουμε 2 τετράγωνα.
  • Αφαιρούμε την ψίχα από τις 2 φέτες ψωμί, σχηματίζοντας 2 κενά τετράγωνα. Με τα τετράγωνα ψωμιού περικλείουμε τις πιπεριές.
  • Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε πάνω από τις πιπεριές, μέσα στο τετράγωνο του ψωμιού και ψήνουμε για 2-3 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
  • Προσθέτουμε τις 2 φέτες τυρί πάνω από τα αυγά και σκεπάζουμε με την ψίχα. Γυρνάμε και από την άλλη πλευρά και ψήνουμε για άλλα 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.

Για περισσότερες ιδέες για ομελέτες, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά φέτα:

  • Ενέργεια: 205 kcal
  • Υδατάνθρακες: 24.3 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 14.1 γρ.
  • Λιπαρά: 6.2 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 1 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 1.5 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά για 4 μερίδες: 400 γρ. MISKO Protein Πέννυ Ριγκάτε

Υλικά: Για τη ζύμη: 320 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 210 ml

Υλικά: 1 μεγάλη κολοκύθα 3-5 κιλά 400 γρ. Protein Spaghetti