ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΑΝΑΝΑ

Υλικά (για 6 μερίδες): 

  • 1 ανανάς
  • 200 γρ. στραγγιστό γιούρτι 2%
  • 4 κ.σ. μέλι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε τον ανανά οριζόντια στη μέση, αδειάζουμε το περιεχόμενο του (πετώντας το σκληρό τμήμα του κέντρου) σε μπλέντερ και πολτοποιούμε αρκετή ώρα λόγω των ινών του ανανά.
  • Προσθέτουμε το γιαούρτι και το μέλι και συνεχίζουμε το χτύπημα εως ότου πάρουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Τον κούφιο ανανά τον βάζουμε στην κατάψυξη και αργότερα τον χρησιμοποιούμε σαν σκεύος για σερβίρισμα.
  • Ρίχνουμε το μείγμα σε παγωτομηχανή και το αφήνουμε για περίπου 45 λεπτά ή μέχρι να πάρει τη χαρακτηριστική κρεμώδη υφή παγωτού.
  • Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα δοχείο παγωτού και το αφήνουμε για αρκετές ώρες στην καταψυξη.
  • Προαιρετικά γαρνίρουμε με τρίμμα καρύδας. 

Για περισσότερες συνταγές για παγωτό με διάφορες γεύσεις, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα :

  • Ενέργεια: 104 kcal
  • Υδατάνθρακες: 19 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 5.8 γρ.
  • Λιπαρά: 1.2 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 0.8 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 2 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Πεντανόστιμη, πανεύκολη και πάνω από όλα σπιτική! Υλικά: 170 γρ. νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη 80 γρ. φουντούκια 30 γρ. σκόνη

Η καλύτερη λύση για cake mix σε βάζο, έτσι ώστε στο πι και φι να έχετε έτοιμο ατομικό κέικ! Για

Μοναδικά ανάποδα πιτάκια με μήλο και αχλάδι που αξίζει να δοκιμάσετε! Υλικά : 3 βιολογικά μήλα Nature’s Promise 3 βιολογικά

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.