Υλικά (για 6 μερίδες):
- 1 ανανάς
- 200 γρ. στραγγιστό γιούρτι 2%
- 4 κ.σ. μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τον ανανά οριζόντια στη μέση, αδειάζουμε το περιεχόμενο του (πετώντας το σκληρό τμήμα του κέντρου) σε μπλέντερ και πολτοποιούμε αρκετή ώρα λόγω των ινών του ανανά.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι και το μέλι και συνεχίζουμε το χτύπημα εως ότου πάρουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
- Τον κούφιο ανανά τον βάζουμε στην κατάψυξη και αργότερα τον χρησιμοποιούμε σαν σκεύος για σερβίρισμα.
- Ρίχνουμε το μείγμα σε παγωτομηχανή και το αφήνουμε για περίπου 45 λεπτά ή μέχρι να πάρει τη χαρακτηριστική κρεμώδη υφή παγωτού.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα δοχείο παγωτού και το αφήνουμε για αρκετές ώρες στην καταψυξη.
- Προαιρετικά γαρνίρουμε με τρίμμα καρύδας.
Για περισσότερες συνταγές για παγωτό με διάφορες γεύσεις, πατήστε εδώ.
Έφτιαξες τη συνταγή;
Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!
Facebook
Twitter
Email
tags
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανά μερίδα :
- Ενέργεια: 104 kcal
- Υδατάνθρακες: 19 γρ.
- Πρωτεΐνη: 5.8 γρ.
- Λιπαρά: 1.2 γρ.
- Κορεσμένα Λιπαρά: 0.8 γρ.
- Φυτικές Ίνες: 2 γρ.
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube
Δείτε επίσης
Υλικά: 1 μήλο καθαρισμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. βούτυρο χαμηλών