ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΑΝΑΝΑ

Υλικά (για 6 μερίδες): 

  • 1 ανανάς
  • 200 γρ. στραγγιστό γιούρτι 2%
  • 4 κ.σ. μέλι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε τον ανανά οριζόντια στη μέση, αδειάζουμε το περιεχόμενο του (πετώντας το σκληρό τμήμα του κέντρου) σε μπλέντερ και πολτοποιούμε αρκετή ώρα λόγω των ινών του ανανά.
  • Προσθέτουμε το γιαούρτι και το μέλι και συνεχίζουμε το χτύπημα εως ότου πάρουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Τον κούφιο ανανά τον βάζουμε στην κατάψυξη και αργότερα τον χρησιμοποιούμε σαν σκεύος για σερβίρισμα.
  • Ρίχνουμε το μείγμα σε παγωτομηχανή και το αφήνουμε για περίπου 45 λεπτά ή μέχρι να πάρει τη χαρακτηριστική κρεμώδη υφή παγωτού.
  • Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα δοχείο παγωτού και το αφήνουμε για αρκετές ώρες στην καταψυξη.
  • Προαιρετικά γαρνίρουμε με τρίμμα καρύδας. 

Για περισσότερες συνταγές για παγωτό με διάφορες γεύσεις, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα :

  • Ενέργεια: 104 kcal
  • Υδατάνθρακες: 19 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 5.8 γρ.
  • Λιπαρά: 1.2 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 0.8 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 2 γρ. 
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Υλικά: 5 φέτες ψωμί 5 αυγά 300 ml Alpro φυτικό

Υλικά: 3 Wasa Original 70 ml γάλα χαμηλών λιπαρών ή

Υλικά: 1 μήλο καθαρισμένο σε κυβάκια 1 κ.γ. βούτυρο χαμηλών