ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΙΝΟΑ ΚΑΙ ΡΕΒΙΘΙΑ

Τέλεια ιδέα για σαλατα ως ένα πλήρες γεύμα!

Υλικά για 4 μερίδες:

  • 250 γρ. κινόα H&B
  • 500 ml ζωμό λαχανικών
  • 180 γρ. βρασμένα ρεβίθια
  • 40 γρ. pecans H&B
  • 40 γρ. αποξηραμένα cranberries-blueberries H&B
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη

Για τη sauce:

  • 50 γρ. ταχίνι ολικής H&B
  • 40 γρ. μέλι H&B
  • χυμό από μισό λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη σάλτσα:

  • Σε βαζάκι ή με ραβδομίξερ χειρός χτυπάμε όλα τα υλικά μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Για τη σαλάτα:

  • Σε κατσαρόλα φέρνουμε σε βρασμό το ζωμό λαχανικών με την κινόα, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 12 λεπτά.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κινόα με τα ρεβίθια, τα χοντροκομμένα berries, την πιπεριά, τα χοντροκομμένα pecans και αλατοπιπερώνουμε.
  • Γαρνίρουμε με φρέσκο μαϊντανό, ρίχνουμε τη σάλτσα με ταχίνι και ανακατεύουμε.

Για περισσότερες συνταγές για σαλάτες, πατήστε εδώ.

Έφτιαξες τη συνταγή;

Μοιράσου το μαζί μας! Ανέβασε τη φωτογραφία σου στα Social media, κάνε tag @manosdimitroulis κι εμείς θα το ανεβάσουμε στη σελίδα μας!

Facebook
Twitter
Email

tags

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα (1/4 συνταγής):

  • Ενέργεια: 354 kcal
  • Υδατάνθρακες: 36.5 γρ.
  • Πρωτεΐνη: 16.2 γρ.
  • Λιπαρά: 17.1 γρ.
  • Κορεσμένα Λιπαρά: 5.1 γρ.
  • Φυτικές Ίνες: 5.2 γρ.
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Dietstories:
No sugar challenge
Τελευταία άρθρα
Δείτε στο Youtube

Δείτε επίσης

Η καλύτερη λύση για cake mix σε βάζο, έτσι ώστε στο πι και φι να έχετε έτοιμο ατομικό κέικ! Για

Υλικά: 1 συσκευασία μεσαία Γάμπαρη 350 ml γάλα καρύδας light 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 10 ντοματίνια 2

Υλικά: 1 συσκευασία γαρίδες 20/40 7Θάλασσες 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα χυμό από 1/2 λάιμ σκόνη σκόρδου αλάτι

Καλάθι
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε.